Kad nākošreiz pirksiet aviobiļeti, izmantojiet šo triku!

Mūsu redakcija iesaka nekad neaizmirst par saviem sapņiem, jo izeja vienmēr atradīsies. Ir kāds oriģināls paņēmiens, kā var iegādāties aviobiļetes par daudz lētāku cenu.

Tātad, kas ir tas, ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt.
Nekad nevajadzētu rezervēt biļetes sestdienā. Brīvdienās lidsabiedrības vienmēr cenšas biļetes pārdot par daudz augstāku cenu. Lai arī jums ir tikai viena brīvdiena, centieties nekad nerezervēt aviobiļetes šajā dienā, pagaidiet pāris dienas. Gribat zināt, kādēļ?
Šo sistēmu būtu jāsaprot ikvienam.
Augstās aviobiļetes cenas sestdienā var ļoti vienkārši paskaidrot. Jebkurai lidsabiedrībai ir jāietur aviopārvadājumu sistēma, kas nosaka cenu veidošanu. Parastam pasažierim šo sistēmu saprast būs ļoti grūti.
Šī sistēma noteikti ņem vērā to, vai pircējs pasūta biļetes pāris mēnešus pirms lidojuma, vai tikai pāris dienas pirms tā. Sistēma darbojas jau vairākus gadus, pirms vēl aviobiļetes bija iespējams iegādāties internetā un cilvēki devās uz tūrisma aģentūrām, kuras parasti strādāja tikai darba dienās un noteiktos darba laikos. Mūsdienās cilvēki aizvien biežāk rezervē aviobiļetes, taču tas nenozīmē, ka kādreizējā sistēma ir mainījusies, jo lidsabiedrības tik un tā pārdod aviobiļetes par cenām, kas viņiem ir visizdevīgākās.

Lasi vēl: Dzīve bez cilvēkiem: Jūs pat neiedomāsieties kas notiek Černobiļā pēc 30 gadiem pēc traģēdijas

Vēl pirms parādījās iespēja biļetes iegādāties tiešsaistē internetā, menedžeri, kas bija atbildīgi par biļešu cenu noteikšanu, jaunas nedēļas sākumā izpēta, vai uzņēmumam būs iespēja pasažieriem piešķirt atlaidi. Ja paliek pāri ļoti daudz nepārdotu biļešu, tās parasti pārdod par ļoti zemām cenām.
Tādā veidā uzņēmums cenšas izpārdod pilnīgi visas biļetes, kas pa brīvdienām netika pieprasītas, jo pretējā gadījumā pustukšu lidmašīnu laist viņiem ir neizdevīgi.

Parasti otrdienās notiek zili brīnumi.
Lidsabiedrības parasti sacenšas savā starpā, cenšoties katra piedāvāt pēc iespējas izdevīgāku biļešu cenu, lai piesaistītu sev pēc iespējas vairāk klientus. Tieši tādēļ vislabāk ir pasūtīt biļetes otrdienā, jo tad ir iespējams notrāpīt uz ļoti labām cenām.
Pētījumi norāda, ka vislabākās cenas biļetēm parasti ir otrdienās ap pulkstens trijiem pēcpusdienā, ja jūs sekojat līdzi austrumu laika joslai.

Cik daudz līdzekļus var ieekonomēt, ja biļetes tiek pirktas otrdienā?
Orbitz.com veica pētījumu, kurā tika noskaidrots, ka sestdienās aviobiļešu cenas ir par 7% augstākas nekā, piemēram, piektdienā. Atlaide tiek piemērota dažādos veidos, katrā uzņēmumā citādi. Ja iegādājāties biļeti trešdienā vai ceturtdienā, tad tā tik un tā būs lētāka, nekā brīvdienās.

Jūs vēlaties uzzināt vēl pāris veidus, kā ieekonomēt uz aviobiļešu rēķina? Ja jūs grasāties atvaļinājuma laikā kaut kur doties ar lidmašīnu, tad jums nepieciešams jau pāris mēnešus pirms atvaļinājuma sākt pētīt biļešu cenas un lidsabiedrības aktualitātes. Iespējams, ka kādos plašsaziņas līdzekļos ir kāds labs piedāvājums. Reizēm viņi piedāvā ļoti labas atlaides, kas ilgst, piemēram, tikai stundu. Tieši pateicoties šādām atlaidēm jums var būt iespēja ceļot pa visu pasauli par ļoti zemām cenām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru