Kad sievieti ieveda dzemdību nodaļā, ārstiem bija bail viņai pieskarties. Šāds gadījums ārstu praksē vēl nebija bijis

Kad 36 gadus vecā odesiete Oksana Kobeleckaja uzzināja, ka atkal gaida bērniņu, viņa ar vīru bija ārkārtīgi priecīgi. Kopā ar vīru Sergeju Oksana jau audzināja trīs gadus veco meitiņu, taču pāris ar nepacietību gaidīja ģimenes pieaugumu. Tas, kam būtu jābūt priecīgam, pilnībā ģimeniskam notikumam, pārvērtās par vispasaules sensāciju.

Lasi vēl: 4 vienkāršas dzērienu receptes svara zaudēšanai un organisma attīrīšanai

Laulātais pāris īsti nekad nebija plānojuši ļoti lielu ģimeni. Divi bērni ir diezgan ideāls variants, vai ne tā? Turklāt abiem ģimenē nekad nav bijuši dvīņi. Oksana bija pilnīgi pārliecināta, ka tādi stāsti noteikti nekad neatgadītos tieši ar viņu…
Bet, kad sieviete devās uz kārtējo ikmēneša medicīnisko apskati, ārsti paziņoja, iespējams, visšokējošāko ziņu viņas dzīvē.

“Ārsta apskate notika kā ierasts: pliks vēders, želeja un aparāts. Bet, kad ārste sāka skatīties ekrānā, viņai spēcīgi izmainījās seja. Tajā brīdī es sabījos ne pa jokam,” piedzīvoto atceras Oksana. “Es atceros, kā viņa sāka skaļi skaitīt bērniņu skaitu, un vēl noteica, ka par kaut ko tādu es esmu pelnījusi māju pie jūras…” .

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru