Kāda dabas katastrofa pēc savas Zodiaka zīmes esat jūs? Vētra, tornādo vai varbūt cunami?

Kad esat dusmīgs, kurai dabas katastrofai līdzināties visvairāk? Šis ir viens no pēdējā laika interesantākajiem horoskopiem. Turklāt tas ir diezgan precīzs.

Horoskopiem, tāpat kā sapņu lasīšanai un tulkošanai, ir ļoti sena vēsture, kas mērāma simtiem un pat tūkstošiem gadu ilgā vēsturē.
Horoskopi mēdz būt visdažādākie: Zodiaka, mīlestības, vēstures, ģimenes, bērnu, humoristiskie, ķīniešu, japāņu, ziedu un pat mitoloģiskie. Saraksts turpinās bezgalīgi, jo tas tik tiešām ir liels. Horoskopi spēj paredzēt uz noteiktu laiku jūsu nākotni, kā arī noteikt katras zīmes kopējās rakstura iezīmes.
Pateicoties noteiktām horoskopa zīmēm, ir iespējams noteikt arī to, kas katrs ir bijis savā iepriekšējā dzīvē. Saistībā ar tik neticamām lietām un prognozēm, horoskopi, tāpat kā astroloģija kopumā, vienmēr ir mūs vajājuši kā viduslaikos, tā arī mūsdienās.

Lasi vēl: Ārsti nosaukuši to vecumu pēc kura labāk sievietei vairs nedzemdēt
Šobrīd mums ir zināms, ka zinātniskā astroloģija pēta, pārbauda, analizē un koordinē ne tikai daudzu zvaigžņu ietekmi mūsu un citās galaktikās, bet arī visas kosmiskās sistēmas ietekmi uz mūsu planētu.
Sieviešu dusmas ir patiesa dabas katastrofa un nevaldāma stihija – tas zināms ir visiem. Upurim iesakām šajā kataklizmā sagatavot rezerves skābekļa baloniņu, dzeramo ūdeni, kā arī pirmās palīdzības aptieciņu. Taču tas viss ir atkarīgs no tā, kāda kataklizma jūs sagaida.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru