Kāda ir pēcnāves dzīve? Kas notiek ar cilvēka garu, kur viņš dodas?

Izlasot šo rakstu, uzzināsi 70 faktus par to, kas notiek ar cilvēka garu pēc viņa nāves. Vai pēc nāves ir iespējams kontaktēties ar uz Zemes palikušajiem tuviniekiem? Un, kur cilvēka gars nonāk? 

Lasi vēl: 4 pašas dīvainākās seksa pozas, kuras praktizēt bez smiekliem nav iespējams

Šie fakti ir piefiksēti no dokumentālās filmas, kas veidota speciāli pēcnāves pētniecībai.

Kad gars šķērso debesu slieksni, viņu tur sagaida mīļotie, viņš/-a iziet dzīves pārskatu un tad dodas uz savām gara mājām.

Tava gara mājas ir tur, kur tu atrodies garīgās enerģijas formā, dzīvojot vienā apziņā ar citām enerģijām, atrodoties tajā pašā enerģijas līmenī, ar tiem, kas domā tāpat kā tu. Tu esi enerģijas forma, kas mijiedarbojas ar citām enerģijām, tomēr ne vienmēr tu esi kopā ar citiem, bieži vien sava gara mājās tu atrodies ar sava gara vadītājiem.

Pēc tam, kad tu esi transformējies/-usies no cilvēka par garu, tu jutīsi kā tava enerģija arvien paplašinās. Tu pieredzēsi tikai un vienīgi mīlestības, rūpju un mācību enerģijas, savas zemes enerģijas tu būsi atstājis iepriekšējā dzīvē, bet šajā, tev vairs nebūs nepieciešamas bailes un dusmas.

 Garu ģimenes var nedaudz mainīties, tā iemesls ir sekojošs, tavā ģimenē būs gari, kas ir izvēlējušies neattīstīties un nedoties tālāk. Tavā ģimenē ienāks visi ģimenes locekļi, kas ir spējuši attīstīties un nonākt līdz tavai grupai, pateicoties dzīves mācībām, kas iegūtas iepriekšējā reinkarnācijā.

Tu nekad nejutīsies viens, kad būsi atgriezies savā gara dzīvē, jo bieži satiksi daudzus savas ģimenes locekļus, kas ar tevi bija kopā tavā cilvēciskajā dzīvē. Tomēr, visi tavas ģimenes locekļi neatradīsies tavā garu ģimenē. Viņi būs tur, lai ar tevi sasveicinātos, jo tu vēl jutīsi saikni ar cilvēcisko pasauli.

Lasi vēl: Ļoti garšīgi ziemas salātiņi ”Globuss”. Nav nepieciešama sterelizācija!

Lai arī tu atrodies brīnišķīgā, lielā garu ģimenē, pie kuras esi atgriezies, tev tiks dots laiks, lai pabūtu vienatnē un justos ērtāk atkal kļūstot par garu.

Gars var izteikt vēlmi debesīs satikt kādu cilvēku, ar kuru  viņam/-ai ir bijusi stipra saikne, un pateikties viņam/-ai par atbalstu un ietekmi, ko tas sniedzis pagājušajā dzīvē. Nav būtiski vai šis indivīds ir bijis pazīstams, tev esot uz zemes.

Pēc kāda laika, tu pilnībā atbrīvosies no fiziskās saiknes, kas vēl ir palikusi ar zemi, ar to tiek domāta vēlme izzināt, izpētīt un atsaukt atmiņā notikumus, kas atgadījušies uz zemes.  Tomēr, vēlāk tavā gara dzīvē, tu būsi spējīgs atainot svarīgos notikumus uz zemes.

Pārceļoties uz garu pasauli, tava saikne ar mīļotajiem vienmēr paliks tevī. Tev patstāvīgi būs pieejama vismaz vienvirziena telepātiska saikne ar tuviniekiem, un tu varēsi redzēt, ko tie dara, lai arī kur viņi atrastos. Tomēr, ja tavā ģimenē vēlāk piedzims bērns, tava saikne ar viņu būs daudz vājāka, nekā tās, kuras tu esi izveidojis dzīves laikā.

Kad tu devies cauri savas dzīves apskatam, sākumā šķērsojot robežlīniju, tagad tu kļūsti par daļu no skološanas programmas, kur tiek atklāts, kādēļ tu devies uz zemi šoreiz un kā tev veicās ar savu uzdevumu izpildi. Arī gars-vadītājs ir tur, lai palīdzētu tev izskaidrot lēmumus, kādus tu pieņēmi un iemeslus kādēļ neesi ( ja neesi) izpildījis tev dotos uzdevumus vai mācības.  Neviens tevi netiesās.

Tad tu beidzot vari teikt, ka esi noguris un nevēlies doties tālāk, bet gan palikt tur, kur esi. Visbiežāk, tas nozīmēs, ka tev būs jauna garu ģimene, jo tavas garu ģimenes locekļi turpinās augt un attīstīties.

Tu vari lūgt atļauju apmeklēt citas garu ģimenes, vienalga, vai tās atrodas augstākā vai zemākā līmenī kā tu.

Savā gara dzīvē tu nepārvietojies apkārt cilvēka ķermeņa formā, toties, tu vari pieņemt jebkādu formu, lai sasveicinātos ar saviem tuviniekiem. Tu ieņemsi tādu formu, kādā tevi atceras tev pazīstamais. Tomēr, tu esi enerģijas forma, un, atkarībā no tavas evolūcijas pakāpes, tu vibrē attiecīgā enerģijas pakāpē un gaismā.

Debesīs tu nespried par citiem un citi nespriež par tevi. Cilvēkiem, kuri dzīvojot uz zemes ir jutuši tukšumu, bezjēdzību un bezpalīdzību, kā arī tiem nav bijušas dziļas saiknes ar savu civilizāciju, šiem cilvēkiem vairs nepiemīt šādas jūtas, kad tie ir nonākuši debesīs.

Beidzot pienāk laiks, kad tu nejūti atsevišķu individualitāti sevī. Tā nav negatīva pieredze, kā sākumā var šķist, debesīs tu jūti vienotību ar radītāju un universālām būtnēm.

Visām lietām, kas tev patika un ko tu izbaudīji esot uz zemes, vairs nav tādas formas, kā esot uz zemes, tomēr, tās ir pārvērtušās enerģijā, ko radījusi tava pieredze.

·         Viss ir darināts no enerģijas. Enerģija ir tikai vibrējošs spēks, ar kura palīdzību tavs gars attīstās kādā konkrētā laikā. Un, jo lielāks tavu vibrāciju spēks, jo vairāk enerģijas tev ir.

Viena no lietām, ko dara gari – tie palīdz transformēties no cilvēka dzīves uz garu dzīvi.

Bieži vien tas, ko tu atradi dzīvojot uz zemes, debesīs norisināsies pastāvīgi, debesīs ir strādnieki, kas dara darbu, šī ir viena no lietām, kas pielīdzināma zemes dzīvei.

Kā gars tu ieej vibrācijas enerģijas līmeņos, kas ir kā vārdi, ko tu dzirdi uz zemes, tie ir miera vārdi, apmierinājuma vārdi, tā ir harmonija, piedošana un līdzjūtība. Kā gars, tu kļūsti par visu šo lietu kopumu. Kad tu kļūsti par šīm lietām, tu pārvērties par garīgu būtni.

Garu ģimenes grupējums izskatās kā klajas garu enerģijas, kas atgādina spuldzīšu virteni Ziemassvētku eglītē. Enerģijas vibrācija var būt vārga, lēni pulsējoša, vai pretēji, tā var būt ļoti spoža un ātri pulsējoša.

Parasti, enerģijas straume, kas pieder kādai garu ģimenei, pulsē un spīd vienlīdzīgi. Daudzi ģimenes locekļi var reinkarnējoties sastapties ar tām pašām pieredzēm vai tiem var būt līdzīgas gaumes.

Savu garīgo ģimeni tu dali ar tiem, kam ir tāda paša tipa radošās enerģijas, kā arī pastāv daudzas sekundārās garu ģimenes, kurām ir tādas pašas radošās enerģijas, bet citas gara enerģijas.

Tavā gara ģimenē atrodas daudzi citi gari, kas ir tavi dvēseles radinieki, tie nav definēti kā sievišķas vai vīrišķas būtnes, šīs būtnes var būt draugi, māsas vai kāds cits, ar kuru tev veidojusies tuva saikne. Mīlestībā tu dalies ar visiem gariem.

Debesīs nav tāda jēdziena kā sekss. Tu esi evolucionējis no dimensijas, kurā tam bija liela nozīme. Mīlestības process tiek dalīts daudz dažādos citos veidos.

Gari, kas ir šķērsojuši debesu robežu kā bērni, tādi nepaliek. Viņi ātri kļūst par garīgam būtnēm, jo viņi daudz ātrāk pieņem būšanu par garu, nekā tie, kas uz debesīm devušies kā pieaugušie.

Cilvēkiem, kas uz zemes ir bijuši prezidenti, vadoņi, izklaidētāji, nešķērso debesu robežu ar vairāk zināšanām kā citi. Visi gari tiek pieņemti garu pasaulē, kurā valda mīlestība un vienlīdzība.

Debesīs esošais gars var komunicēt un/vai izraisīt dažādus efektus uz cilvēkiem, kas atrodas uz zemes. Gara dvēsele var diezgan definēti kontaktēties ar tiem, kas palikuši uz zemes un dažkārt šī komunikācija var notikt caur objektu.

Gari dažkārt rada īssavienojumus elektroniskās iekārtās, piemēram liek gaismām noraustīties, jo gari darbojās ārkārtīgi augstās frekvencēs, ka tās traucē elektromagnētiskā lauka darbību.

Dažkārt gari izraisa arī smakas vai smaržas, ko var sajust arī cilvēki, piemēram, cigāra dūmi vai smaržas.

Gari var sazināties ar zemes iedzīvotājiem izmantojot kasešu ierakstus, televizorus, kā arī ar telefona zvanu palīdzību, kas šķietami nav radušies nevienā zemes vietā.

Gariem ir lieliskas sazināšanās spējas ar saviem mīļajiem, kas bijuši viņiem tuvi, viņu nesenākajā reinkarnācijā. Tas, protams, nenozīmē, ka viņi katru mīļu brīdi lido virs mūsu galvām, skatoties ko mēs darām. Tas nozīmē, ka laiku pa laikam viņi mūs aprauga.

Tādā veidā, viņi vienmēr zina, kas notiek mūsu dzīvēs (mūsu triumfus un mūsu zaudējumus). Viņi zina, ka mēs beidzam koledžu, kļūstam par vecākiem, atrodam jaunu darbu, saslimstam, ciešam zaudējumu vai pārdzīvojam. Viņi mūs virza tad, kad tas nepieciešams. Ar intuīcijas palīdzību, mēs varam būt atvērti viņu vadībai, lasot zīmes, sagadīšanās un ziņas.

Tiklīdz tu nomirsti, pirms ieslīgšanas cilvēka komā, tu uzreiz tiec izvilkts no sāpju, baiļu, diskomforta bēdu stāvokļa. Tu turpini vērot notiekošo, neizjūtot fiziskās un emocionālās sajūtas, kas piemita tev pirms došanās uz garu pasauli.

Daži gari novēro notiekošo uz zemes to, kas nav saistīts ar viņu mīļotajiem. Tomēr, ja kādā lieta nav iesaistīts viņu mīļotais cilvēks, gari nevar saistīties ar šo notikumu.

Karš ir cilvēku radīts notikums un eņģeļi tajā neiesaistās. Viņi var doties aizsargāt kādu indivīdu, bet tie nevar ietekmēt kara iznākumu.

Vislielāko ietekmi garam var nodarīt mīļotie cilvēki, kuru bēdas nelaiž garu prom no zemes un tas paliek piesiets zemei, nevarot turpināt savu dzīvi.

Cilvēks var kontaktēties ar mīļotā cilvēka garu pat tad, kad sis gars ir nonācis uz zemes jaunā reinkarnācijā.

Komunikācija garu pasaulē notiek ar telepātijas palīdzību.

Debesīs ir privātuma elementi gariem. Pastāv nerakstīts likums, ka citi var telepātiski nolasīt tavas domas un vēlmes, tomēr, viņi neiebrūk tava privātajā telpā, viņi zina, cik dziļi tavas domas lasīt.

Tiklīdz gars ir sasniedzis garu vadītāja un skolotāja līmeni, tas vairs neatgriežas fiziskajā pasaulē.

Gars nevar mācīties no citu garu pieredzes un tas nav iesaistīts citu garu iepriekšējo dzīvju apskatē. Tā mācības ir domātas tikai viņam pašam.

Gari viens otram parādās kā gaismas formas. Kad dvēseles pieaug, to gaisma iekrāsojas dažādās krāsās, tomēr, pretēji pieredzi uz zemes, šīs krāsas netiks vērtētas. Nepastāv nekāds nosodījums vai sasnieguma sajūta, kad gars dodas uz nākamo attīstības līmeni.

Gars var pārvietoties no vienas vietas uz citu. Pats gars nekur nepārvietojās, bet eksistē vienā vietā. Tas var pakārtot savus redzējumus un noverot dažādas vietas vienlaicīgi.

Visi cilvēki atgriežas uz zemes gan ar sievišķo, gan ar vīrišķo enerģiju. Tas, par ko tu kļūsi, tiek noteikts ar dominantās enerģijas palīdzību šajā mūžā.

Debesu mūzika ir enerģijas vibrējošais spēks. Būdams/-a debesīs tu izbaudīsi mūziku tikpat ļoti, kā izbaudīji to uz zemes. Vienīgais izņēmums ir tas, ka tu to varēsi baudīt vienatnē būdams/-a.

Gars ar laiku atsvešinās no pieredzes, kas iegūta uz zemes, ka arī no trīsdimensiju baudāmajām lietām, garu pasaulē viss eksistē citādākā formā – vibrāciju enerģijas formā. Radošums un jautrība, kā arī citas sajūsmas sajūtas eksistē garu pasaulē, jo tās piepilda tevi kā garu, apzinoties savas iepriekšējās dzīves.

Gariem nav jāēd, tomēr, sākotnēji, pārnākot uz debesu valstību, garam ir vēlme izjust šīs cilvēciskās jūtas. Tomēr, gari neēd ēdienu tā, kā to dara cilvēki uz zemes, jo tas nav viņiem nepieciešams.

Viss debesīs notiek ar telepātijas palīdzību, tādēļ, ja gars vēlas vizualizēt kaut ko, kā procesā viņš vēlas piedalīties, tas tiek darīts telepātiski un pavisam citādā dimensijā. Tas vibrē daudz augstākā līmenī un var sajust daudz vairāk nekā redzēt.

Bieši vien, tāpat kā uz zemes, kad gars strādā pie savas izaugsmes, tas vienu brīdi sajutīs ārkārtīgi  augstu vibrāciju un nevarēs to ilgi noturēt. Tas nav nogurums, ko pazīstam uz zemes, bet tas ir augstu vibrāciju dzīvesveids.

Gars var ceļot debesīs ar telepātisku spēju palīdzību, tas var pārvietoties ar neaptveramu ātrumu. Dažkārt gars var izvēlēties pieredzēt kaut ko līdzīgu zemes transportēšanās formām, bet pamatā šī pārvietošanās nav trīsdimensionāla.

Ja gars vēlas kurp doties, tas vispirms pajautā atļauju. Gari var brīvi pārvietoties zemākos līmeņos. Tomēr, reti kad tie pārvietojās augstākos apziņas līmeņos, bet tā ir pilnīgi normāla pieredze tas, kad gars ir gatavs doties tālāk.

Pirmā lieta, kas tika radīta garam, kad tas pārnāk uz debesu valstību, ir dzīves pārskats. Tā parādīs katru pieredzi, katru vārdu, katru skatienu, katru smaidu, katru asaru, katras sāpes, katru prieku – visu, ko tu esi pieredzējis uz zemes. Tas netiks darīts sāpēs, aiz vainas apziņas, bet tas tiks darīts, lai novērtētu, ko esam iemācīju šie šajā dzīvē uz zemes un apskatītu, kas mums vēl ir jāiemācās.

Garu ģimene var izvēlēties vai tā vēlas dalīt kopīgu vidi, ko tie dalītu, bet lielākoties, katrs gars atspoguļo to, ko tas vēlas pieredzēt.

Dievs ir visos un katrā dzīvniekā, katrā akmenī, katrā dzīva būtnē. Dievs ir visi un ikviens. Radītājs ir vienmēr pastāvējis un vienmēr pastāvēs.

Viss, kas sastopams uz zemes ir tikai individualizēta dieva izpausme, tomēr, tas, ko cilvēki izvēlās darīt, tā nav Dieva izpausme. Tās ir mūsu ego, personības un individualitātes izpausmes.

Katra dzīva lieta ir radītāja manifestācija. Kad tu to sapratīsi, tu jutīsies tuvs visam un visiem, tu sapratīsi, ka esi vienots ar radītāju. Tādējādi attīstās tava gara enerģija.

Garu pasaules līmeņu koncepts ir lietderīgs cilvēkiem. Tomēr, garu pasaulē, tu nokļūsti nākošajā līmenī tad, kad esi iemācījis sev noliktās mācības uz zemes un garu pasaulē jūties tuvāks radītājam.

Debesīs nav laika. Tur nav nekādas laika mērvienības. Tas ir tikai tava prāta un apziņas līmeņa paaugstinājums.

Gars dzīvo mūžīgi, visos laikos, atceroties katras savas dzīves aspektus.

Gars var telepātiski just nākotnes notikumus, kas notiks viņa iepriekšējās dzīves mīļoto cilvēku dzīvēs. Dažkārt būs brīži, kad tu uzzināsi kādu notikumu jau iepriekš un par to brīdināsi savus mīļotos. Tomēr, gari nav spējīgi ieskatīties pasaules nākotnē un universālos notikumos.

Gars nevar tikt iznīcināts. Dažiem gariem var būt zemāka apziņa par spīti tam, ka tas daudzas reizes ir devies uz zemi, tādā gadījumā, tas paliks debesīs, saglabājot šo zemo līmeni un neatgriežoties uz zemes.

Atrodoties debesīs, apziņa neattīstās tik ātri kā tā attīstās trīsdimensiju pieredzē. Neatkarīgi no tā, gars var izlemt, ka vairs nevēlas reinkarnēties. Daži gari kas piedzīvojuši daudzas reinkarnācijas, , kas sasnieguši tādu līmeni, ka var neatgriezties uz zemes, var turpināt savu garīgo pilneveidi debesu valstībā.

Gariem nav dzimuma. Katram indivīdam , kas ir uz zemes ir gan vīrišķā, gan sievišķā enerģija, tomēr, lielākoties gari reinkarnējas kā viens no abiem dzimumiem.

Gariem debesu valstībā nav vārdu.

Pastāv arī dzīvnieku debesu valstība. Arī dzīvnieki var izlemt vai tie vēlas reinkarnēties, kā arī viņi dodas augšup pa apziņas attīstības kāpnēm un dzīvojot uz zemes iemācās nozīmīgas lietas.

Kad esot uz zemes cilvēks un dzīvnieks ir dalījuši mīlestības pilnas attiecības, un dzīvnieks ir devies uz debesīm pirms cilvēka, gara nākamajā dzīvē, šis dzīvnieks atkal tevi sagaidīs.

Debesu valstībā ir augstāko garīgo būtņu padome. Šī padome ir domāta, lai augstākie garu vadītāji un skolotāji varētu turp doties, uzdot jautājumus. Šīs padomes garīga enerģija ir vienota ar radītāja enerģiju.

Debesu valstību iespējams vizualizēt kā gigantisku sfēru ar enerģijas lauku, vibrācijām un enerģiju, tas, kas nāk no šīs sfēras, var tikt dēvēts par saules stariem un dzīvības līnijām. Debesis nav fiziski novietotas kādā attiecībā pret planētām.

vēseļu daudzums, kuras dzīvo debesīs, ir ārkārtīgi liels, ieskaitot tās, kas nāk no citām pasaulēm.

Radītājs ir lietas kursā par katru notikumu, katru individualizēto domu un tu vari iedomāties viņu kā milzīgu zināšanu glabātuvi. Viņš glabā arī informāciju par tavām iepriekšējām dzīvēm un pieredzēm.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru