Kāda māmiņa šokā par to kā pret viņas divu mēnešu veco meitiņu izturējās kāda ārste

Kāda māmiņa dalījuses ar savu pārdzīvojumu:

“Vakar, 11.12.2019. ap plkst.12:20 BKUS ieradāmies, lai mūsu meitiņai, kas ir dzimusi 14.10.2019. noņem As**s analīzes. Jau ieejot 207. kabinetā (ja, nemaldos) sagaida mūs ne īpaši laipna sieviete… Noģērbju meitiņu, nolieku uz kušetes, tad sieviete tā agresīvi uzrauj mazulītei piedurkni uz augšu, neuzliekot “žņaugu”, brutāli noloka ar varu meitiņas plaukstu, lai varētu iedurt augšdelmā, tas izskatījās ļoti dīvaini, sāpīgi… Pat pretīgs bija tas skats, un es tai sievietei pajautāju “vai tā nevar bērnam izlaust roku?”!!!! Viņa man vnk neko neatbildēja un turpināja kā iesākusi, nepilnas 4-5 min. pilināja asinis…

Lasi arī: Jo gudrāks bērns, jo mazāk viņš guļ un biežāk pamostas naktī. Tāpēc neuztraucies!

Bērns, protams, visu šo laiku ļoti raudāja! Mājās vakarā, konstatēju, ka bērniņām visiem pirkstiņiem ir zilumi, pirkstu locītavas, plaukstas iekšpusē! Vai tas ir normāli? Vēl jo vairāk tas neliekas normāli, jo 08.11.19. arī šeit nodevām As**s analīzes un viss bija ļoti jauki, nekādu tādu drastisku duršanas veidu nebija un zilas rokas arī nebija, protams, bija citas divas sievietes todien.

Esmu ļoti nikna. Un dusmīga arī uz sevis, ka uzticējos šādai medicīnas darbiniecei… Kā rezultātā cieta mana meitiņa. Rīt dosimies pie ģimenes ārsta, lai apskata rociņu, vai ir nepieciešamas kādas izmeklēšanas rociņai!”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru