Kāpēc ārsti joprojām klusē par šo lēto medikamentu? Tik daudz dziednieciku īpašību un nekādas ķīmijas!

Atšķaida krēpas plaušās
Smalki sagrieziet sīpolu, pievienojiet klāt kokosriekstu eļļu, lai iegūtu biezu, pastai līdzīgu masu. Ar šo līdzekli iesmērējiet krūtis, un centieties pēcāk atrasties siltumā – aptinieties ar siltu segu vai šalli. Sīpolu pasta palīdzēs izvadīt no plaušām krēpas.

Nost ar kolikām!
Sīpolu tēju var doti tiem bērniņiem, kuriem sāp vēders. Uzvāriet tēju, atdzesējiet to un dodiet bērniņam pa vienai tējkarotei ik pēc stundas.

Sīpols pret ausu sāpēm
Smalki sagrieziet sīpolu, pārlieciet to uz marli, pārsieniet šo sīpolu marles maisiņu un pielieciet to pie sāpošās auss. Sīpolu maisiņš pie auss jātur tik ilgi, līdz samazināsies sāpes.

Antiseptisks līdzeklis pušumu gadījumā
Smalki sakapājiet sīpolus, līdz iegūsiet putriņai līdzīgu maisījumu. Iegūto maisījumu uzlieciet uz pušuma vismaz uz 10 minūtēm. Pateicoties savām antiseptiskajām īpašībām, sīpols veiksmīgi pasargās jūs no infekcijām.
Atbrīvos no kakla sāpēm
Aplejiet veselu sīpolu ar ūdeni un attīrītām sīpolu mizām, uzvāriet visu. Atdzesējiet maisījumu un ar to skalojiet kaklu ik pa divām stundām. Sīpola vietā droši var izmantot arī ķiploku.

Sīpols pret apdegumiem
Smalki sakapājiet sīpolu, līdz tas ieguvis putrai līdzīgu masu. Uzlieciet šo masu uz apdeguma vietas. Šis līdzeklis palīdz noņemt sāpes un iekaisumu, kā arī palīdz ādas šūnām daudz ātrāk atjaunoties.

Sagrieziet sīpolus četrās šķēlītēs un izlieciet tās pa istabas stūriem. Tas palīdzēs nogalināt mikrobus un attīrīs istabas gaisu. Īpaši ieteicams un veselīgs tas ir ziemas mēnešos vai gripas epidēmijas laikā.

Ja vēlaties attīrīt organismu, sagrieziet sīpolu, pielieciet to pie pēdas un pa virsu uzvelciet zeķi.

Saskaņā ar austrumu medicīnu, mums uz kājām atrodas svarīgi punkti, kas atbild par iekšējo orgānu stāvokli. Sīpolu vislabāk pie pēdas likt pirms jūs dodaties gulēt. No rīta kājas jānomazgā ar ūdeni, kam klāt pieliets ābolu etiķis – tā būs iespējams tikt vaļā no smakas.

Ārsti iesaka daudz biežāk staigāt ar basām kājām, jo tādā veidā tiek aktivizēti šie punkti.

Ja jums rūp sava Vese***a, tad noteikti ņemiet vērā mūsu ieteikumus. Noteikti pastāstiet par sīpolu labvēlīgajām īpašībām arī saviem draugiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru