Kādēļ bērns nevēlas doties uz bērnu dārzu?

Iespējams, ka jums piemīt ekstrasensa spējas un jūs jau zināt, kas jūs sagaida nākamajā rītā? Piemēram, tas, ka jūsu mierīgo rītu ar tasīti kafijas un jaukajiem saules stariem var izjaukt bērna bļaušana un satraukums: “Negribu uz bērnu dārzu, āāāāā!” Ko darīt? Kādēļ bērns tik ļoti negrib doties uz bērnu dārzu?

Lasi vēl: 5 karmas likumi, kuri gādā par to kā izvērtīsies mūsu dzīves

Ko darīt?
Ir pavisam vienkārši bērnu fiziski piespiest doties uz bērnu dārzu – paņem tik aiz rokas un aizved už šo nevēlamo iestādi. Taču cik ilgi to izturēs jūsu bērns? Šādā viedā bērns pilnībā neieredzēs šo iestādi un jūs tajā skaitā. Bērns nav pieaugušais – viņam vārds “vajag” nemotivē turp doties. Viņš vēl nezina, kas ir “pienākums”. Bērns dara to, kas viņam interesē.
Ieinteresējiet un motivējiet savu bērnu. Jūs varat motivēt sava bērna vēlmi doties uz bērnu dārzu ar to, ka viņš pēcāk dosies uz savu iemīļotāko parku vai dabūs savu iemīļotāko šokolādīti. Taču tas viss ir īslaicīgi. Lai bērns patiešām vēlētos doties uz bērnu dārzu, viņu nepieciešams ieinteresēt emocionāli. Došanās uz bērnu dārzu ir pirmie soļi sabiedrībā. Lai pierod!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru