Kāds satraukuma līmenis ir „normāls” jūsu Zodiaka zīmei. Lūk, kas jūs izsit no līdzsvara!

Vienus trauksme un nemiers pavada pastāvīgi, citus – apmeklē retu reizi, raksta Powerful Mind. Viss tas atkarīgs no tā, kādai Zodiaka zīmei pieder cilvēks.

Uzziniet, kādām bailēm apveltījušas zvaigznes jūs, jūsu draugus un radiniekus:

Auns

Auni tiecās sasniegt izvirzītos mērķus, jebkura apstāšanās šajā ceļā tiek uztverta kā katastrofa. Auni nevar palikt uz vietas, tas viņus tracina. Šīs karstās dabas nepanes garlaicību, rutīnu un vienveidību.

Vērsis

Ļoti konservatīva Zodiaka zīme. Nemīl pārsteigumus, pat patīkamus. Kategoriski nepanes kaut jel kādas pārmaiņas. Bieži vien notrīs no domas vien par finansiālo krīzi.

Dvīnis

Dvīņus baida vientulība. Viņiem ļoti nepieciešama saskarsme – ar draugiem, kolēģiem, kaimiņiem. Viņos satraukumu izsauc piespiedu klusēšana, nepieciešamība visu laiku slēpt kāda noslēpumus.

Vēzis

Vēzis – ļoti mājīga Zodiaka zīme, viņš baidās iziet no komforta zonas. Vēžus tāpat var nomākt nepieciešamība pārāk ilgi atrasties citu cilvēku priekšā, uzturēt nogurdinošus kontaktus ar mazpazīstamiem sarunbiedriem.

Lauva

Lauvas vispār praktiski ne par ko neraizējas. Tās ir pietiekami pašpārliecinātas un stabilas personības. Viņus baida tikai iespējamais atteikums. Uztraukumu Lauvām izsauc neiespējamība izteikt skaļi savas domas un pašikot.

Jaunava

Jaunavas-perfekcionistes. Viņām patīk izplānot visu līdz pēdējam sīkumam. Ja plāns sagrūst, Jaunavas izjūt milzīgu stresu. Viņām jāsamierinās ar to, ka ir lietas, kuras nav iespējams paredzēt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru