Kāds satraukuma līmenis ir „normāls” jūsu Zodiaka zīmei. Lūk, kas jūs izsit no līdzsvara!

Svari

Svaru uzdevums – izdarīt tā, lai visi ir laimīgi. Viņi bieži upurē personīgās vajadzības par labu citiem. Tas, ka nav iespējams panākt vispārējo labklājību, pasaules cietsirdība un netaisnības izsauc viņos nemieru.

Skorpions

Vairāk par visu Skorpioni baidās izrādīt savu vājumu. Viņi cītīgi lipina savas neievainojamības tēlu un mazāk par visu vēlās, lai to pārsteigtu nospiestā vai izbiedētā stāvoklī.

Strēlnieks

Strēlnieki – avantūristi un ceļojumu cienītāji. Viņi neieredz rutīnas darbu un jebkurus citus ierobežojumus. Strēlnieki krīt panikā pie domas, ja gaidāms sastingums lietās, ja apkārtējie krīt izmisumā un grūtsirdībā.

Mežāzis

Mežāži mīl visu kontrolēt. Viņi paniski baidās nesasniegt izvirzītos mērķus. Mežāži ir ļoti skaudīgi, viņiem grūti samierināties ar apkārtējo sasniegumiem, it īpaši, ja viņi paši tā arī nav panākuši to, ko vēlējās dzīvē.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvjiem vitāli svarīga savstarpējā saprašanās. Viņi baidās, ka viņu spriedumu kādam šķitīs tāli no dzīves, nenopietni. Ūdensvīru idejas labāk nekritizēt, citādāk viņi noslēgsies sevī.

Zivs

Sapņainās un sentimentālās Zivis baidās demonstrēt apkārtējiem savas jūtas. Viņi negrib izskatīties vāji, piesargājas no izsmiekla un ņirgāšanās. Tāpēc izveido nejūtīga cilvēka tēlu.

Jūs piekrītat šādam raksturojumam? Vai jums ir ko tam piebilst?

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru