Kāds sievietei vārds – tāda būs dzīve ar viņu kopā. Par manu sievu uzrakstīta vistīrākā patiesība!

Vai kādu no šo vārdu īpašniecēm pazīsti? 

Lasi vēl: Garšīgi skābētie tomāti burkā – pikanti, smaržīgi, ideāli ar kartupeļiem ziemā!

Alīna
Vārda ziediņš: lilijas
Kristiešu ticībā lilijas simbolizē tīrību un nevainību, pāris lilijas uz viena kātiņa – seksuālo nevainību, atdzimšanu un nemirstību. Taisnie liliju stublāji liecina par Dieva prāta iemiesojumu, bet nokarenas lapas liecina par pieticības simbolu.
Tāda pati daba ir šī vārda īpašniecēm. Parasti sievietes ar šādu vārdu ir ļoti komunikablas un mērķtiecīgas. Turklāt viņas ļoti ātri kļūst par kompānijas gariņu.

Diāna
Vārda ziediņš: prīmulas
Diāna – noslēpumaina un reizēm nesaprotama sieviete. Neskaitot to, ka viņām ir dievišķīgs vārds, prīmulas šīs sievietes ir apdāvinājusi arī ar pievilcīgu ārējo izskatu.
Diānām ļoti viegli izdodas atrast kopīgu valodu ar citiem cilvēkiem, tā vien šķiet, ka viņas atraisa citu cilvēku sirdis ar kaut kādu burvju atslēgu. Viņas ļoti ātri pielāgojas dažādiem apstākļiem, vienmēr spēj atrast izeju grūtās situācijās un vēl sniegt labus ieteikumus citiem.
Diāna pretējā dzimuma pārstāvjus parasti piesaista ar savu dabiskumu. Viņa neizrāda savus dabas dotumus visiem, bet gan prot parādīt tik, cik vajag, lai radītu citos interesi.
Viņas sirdi nemaz nav tik viegli iekarot: tur ir nepieciešama īpaša zelta atslēdziņa – vienkāršība, dāsnums un atvērta dvēsele.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru