Kāds sievietei vārds – tāda būs dzīve ar viņu kopā. Par manu sievu uzrakstīta vistīrākā patiesība!

Elizabete
Vārda ziediņš: hiacintes
Elizabetes ir ļoti līdzīgas savam ziediņam – viņas ir pārsteidzošas, iespaidīgas un burvīgas. Tā kā viņas ir ļoti delikātas un labsirdīgas, ar viņām ir ļoti patīkami komunicēt. Elizabetes ir ļoti mērķtiecīgas, taču sava mērķa labad negrasās kāpt ārā no ādas un ar zobiem un nagiem izsist savu ceļu dzīvē. Viņas prot rēķināties ar apkārtējo cilvēku viedokļiem un vēlmēm. Jūs reti kad redzēsiet Elizabetes dusmu uzplūdumā vai agresijas lēkmēs, jo viņas uzskata, ka tas nav sievietes cienīgs gājiens.
Ja jūs ieelpojāt hiacintes smaržu, nav iespējams apstāties – ja jūs uzsākāt sarunu ar Elizabeti, nav iespējams atrauties. Katra viņu kustība, katrs žests ir pilns ar harizmu un laipnību.
Viņas pieder pie tās kategorijas sievietēm, kuras pavisam neapzināti un netīšām padara vīriešus trakus. Elizabetes ir spējīgas izjust ārkārtīgi dziļas jūtas. Ja viņas iemīlas, tad savam partnerim ir uzticīgas līdz pēdējam.

Lasi vēl: Vanga: “Pat tad, kad viss izkusīs kā ledus, Vladimira slava dārdēs pār Krieviju un visu pasauli”

Sofija
Vārda ziediņš: ceriņi
Ceriņi tika piešķirti ļoti skaistam vārdam – Sofijai. Viņas ir unikālas sievietes. Maigas, jaukas, sievišķīgas un pieticīgas – viņas, kā likums, ir sabiedrības mīlulītes.
Sofijas vienkārši nespēj palikt vienaldzīgas pret citu cilvēku nelaimēm: viņas bez jebkādas vilcināšanās palīdzēs citiem cilvēkiem, turklāt darīs to labu mērķu vārdā, no tīrākā sirdsapziņas un ar visu sirdi un dvēseli. Sofijai asinīs ir līdzcietība.
Viņas it visā ir ļoti akurātas un mērķtiecīgas. Parasti Sofijas dzīvē ļoti daudz ko sasniedz.
Jums neidzosies atrast sievieti, kas ir vēl burvīgāka, patiesāka un mīļāka par Sofiju. Viņas ir kā saules fejas, kuras ar jebkuru savu ķermeņa kustību un rakstura īpašību ir spējīgas savaldzināt vīrieti. Viņām nav miera no pielūdzējiem. Jebkurā kompānijā, kurā atrodas Sofija, vīriešu uzmanība būs vērsta tikai uz viņu.

Sandra
Vārda ziediņš: roze
Sandra – patiešām karalisks vārds. Lepnas un valdonīgas, augstprātīgas un karstasinīgas, maigas un nežēlīgas – tāda ir šo sieviešu daba.
Tāpat, kā viņu ziediņš, arī viņas pašas ir ārkārtīgi skaistas, ko nav iespējams nepamanīt. Cilvēkiem skauž Sandras, viņas reizēm pat neieredz, par viņām nemitīgi baumo, jo pret viņām nav iespējams palikt vienaldzīgam.
Sandras sirds ir nepieejama, jo to kā rozi iekļauj ērkšķi, lai vīrieši nespētu tai tikt klāt un nodarīt pāri. Viņas iekaros izlēmīgi un izmisīgi vīrieši. Sandras, būdamas rozes, vienmēr pievilks sev vīriešus, taču ziedēt viņas prot tikai tad, kad ir vienas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru