Kādus ziedus dāvināt katrai zodiaka zīmei?

Ja jūs līdz šim brīdim nezināt, kādus ziedus dāvāt savai sievietei, pamēģiniet izveidot pušķi, atkarībā no viņas zodiaka zīmes.

Lasi vēl: Strauji ”Facebook” izplatās bīstams vīruss ar kura palīdzību tiek uzlauzti profili. JA ATNĀK ŠĀDA VĒSTULE – NEVER VAĻĀ!

Auns
Temperamentīgajiem un skaistajiem Auniem nepieciešams dāvāt viņiem atbilstošus ziedus – sarkanā vai koši oranžā krāsā. Viņiem patiks lilijas, rozes, tulpes, taču, ja gribat izrādīt savu romantisko nostāju, dāvājiet vijolīšu pušķi.
Vērsis
Romantiskie Vērši nav nemaz tik grūti iepriecināmi – viņi būs sajūsmā no apjomīgiem ziedu pušķiem, kas pagatavoti no lieliem ziediem. Derēs rozes, gerberas, gladiolas. Ziedu pušķa krāsām jābūt rozīgi sarkanām, turklāt arī baltās krāsas iekļaušana nav aizliegta. Ļoti daudziem Vēršiem nepatīk, ka ziedu pušķi ietīti lielos papīros vai turzās, tādēļ pušķa dekorēšanai derēs vien pāris mežģīņu tipa akcenti. Ja vēlaties aizkustināt šīs zīmes pārstāves, uzdāviniet viņām mīlīgu maijpuķīšu vai sniegpulkstenīšu pušķi, taču nekad nedāviniet tulpes vai tumšās orhidejas, jo Vēršiem tie neradīs nekādu prieku.
Dvīņi
Šīs demokrātiskās zīmes pārstāves priecāsies par jebkādiem ziediem, izņemot orhidejām – šie ziedi enerģētiskā līmenī neatbilst Dvīņiem, jo tie viņiem izraisa nepatiku un iekšēju protestu. Tieši tādēļ ziedu pušķa veidošanā droši ļaujiet vaļu fantāzijai, droši kombinējiet balto, dzelteno un violeto krāsu. Laimīgie ziedu skaitļi: 7 vai 21.
Vēzis
Sievietes Vēži dievina izteiksmīgus augus ar neparastiem aromātiem un gaišos toņos. Viņām ies pie sirds lilijas, purva cūkauši, sniegpulkstenīši un pat ceriņi.
Lauva
Pats galvenais, kas jāiekļauj šīs zodiaka zīmes pušķī, ir šiks, spīdumi un skaistums. Lai pārsteigtu šo izteiksmīgo sievieti un ar ziedu palīdzību dāvātu viņai prieku, izvēlieties ziedus, kas simbolizē pārticību un bagātību. Lieliski noderēs dzelteni vai spilgti sarkani ziedi. Piemēram, nopērciet garās rozes, kuras būs piekļautas cieši cita citai, turklāt apsietas ar zelta lenti.
Jaunava
Ieturētās Jaunavas nav iespējams iekarot ar oriģinalitāti, tādēļ viņas var iepriecināt ar klasiskām ziedu kompozīcijām no baltiem, zilganiem un zaļganiem ziediem. Ziedu izvēles diapazons ir ļoti plašs: tradicionālās rozes, asteres, peonijas, mazās neļķes, dažādi savvaļas ziedi.
Svari
Viņām patīk maigie toņi un patīkamie aromāti – lillā un rozā krāsas. Vislabāk pieturēties pie rozēm, orhidejām, gardēnijām. Ņemiet vērā arī to, ka tām ir jābūt skaisti dekorētām, ne pārāk ekstravagantām – šīs zīmes pārstāvēm nepatīk asimetrija.

Lasi vēl: Labākie datumi, kad lūgt par savām vēlēšanām visiem 12 apustuļiem
Skorpions
Dinamiskajiem Skorpioniem piestāvēs konusveida kompozīcijas, turklāt patiešām novērtēti tiks tikai “statusa” ziedi – rozes, orhidejas, neparastas krizantēmas. Ideālais toņu salikums – dzeltenais ar sarkanīgi bordo. Ļoti slikta ideja ir dāvināt Skorpioniem mimozas, dālijas, neaizmirstulītes – šie ziedi Skorpionu sievietēm neradīs izteiktu prieku.
Strēlnieks
Ja vēlaties dāvināt šīm sievietēm ziedus, jums būs jāprot savienot optimistisko ar svinīgo. Piemēram, pie tulpēm, narcisēm, hiacintēm piemeklējot dekoratīvos zaļumus ar sašķeltām labām (piemēram, palmām), kā arī dabīgiem iepakojumiem (piemēram, no džutas).
Mežāzis
Mežāžu sievietes ir ļoti konservatīvas pat attiecībā pret ziediem, tādēļ viņas daudz vairāk dod priekšroku monohromus ziedu pušķus ar maigiem toņiem, piemēram, bāli rozā narcises, dzeltenas tulpes. Ja gadījumā Mežāža sieviete ir saslimusi, uzdāviniet viņai kaktusu! Šie durstīgie augi palīdz Mežāžiem daudz ātrāk izveseļoties un nostāties atpakaļ uz savām kājām. Nekādā gadījumā nedāviniet viņām asteres un pulkstenītes.
Ūdensvīrs
Neparasta un neatkārtojama – tādai jābūt ziedu kompozīcijai, kuru jūs grasāties dāvināt Ūdensvīra sievietei. Piemēram, jūs varat vienā pušķī savienot maigus pavasara ziediņus kopā ar eksotiskajiem (piemēram, purva cūkaušiem, orhidejām, antūrijām un protejām).
Zivis
Ja vēlaties trāpīt desmitniekā ar Zivīm, parūpējieties par to, lai jūsu sniegtais ziedu pušķis būtu moderns, ārkārtīgi skaists un jau ar pirmo acu uzmetienu liktu domāt pozitīvas domas. Kompozīcijā ir pieejamas baltas, zilas un violetas krāsas. Lielākajai daļai Zivju patīk orhidejas un lilijas.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru