Kāpēc patiesībā kaķi guļās uz sāpīgajām vietām

1. Sirds Vese***as problēmas

Jau kopš sendienām zinātnieki ir pārliecinājuši cilvēkus, ka kaķi spēj novērst sirds kaites un pat sirds triekas. Pēc pētījumiem ir noskaidrots, ka kaķis sirds slinmniekiem spēj nostabilizēt pulsu un As**sriti.

2. Vēdera problēmas

Pat kaķi glaudot jūs sev nezinot nostabilizējat As**sriti. Pūkainie draugi, kuri nav apveltīti ar biezu spalvu spēj labāk ārstēt problēmas, kas saistītas tieši ar vēderu orgāniem.

3. Stresa un depresijas situācijās

Kaķis spēj noņemt nogurumu, stresu, migrēnu, pazeminātu As**sspiedienu. Ilgstoši dzīvojot kopā ar kaķi un to regulāri paijājot, mazinās stress, stabilizējas sirds darbība. Bieži psihoterapeiti savas prakses laikā izmanto kaķa palīdzību. Kaķis uzjautrina slimnieku un uzlabo viņa garastāvokli. Ja būs kaķis, tad depresijas nebūs!

4. Pazeminātas imunitātes gadījumā

Pazeminātas imunitās gadījumā kaķi arī spēj ārstēt un līdz ar to cilvēks neslimo un vienmēr ir enerģiskā noskaņojumā. Brīnies no kurienes tev tā enerģija? Iespējams tur kaķis jau ir tev palīdzējis. Kaķa „mīcīšanās” veicina As**sriti tajā vietā, kur kaķis ir izdomāt veikt savu masāžu.

 

Avots: vmirechudes.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru