Kariņš atklājis patiesību par Situāciju ap Deglava tiltu. Atklājas satraucošas lietas!

Kariņš nācis klajā ar nopietnu paziņojumu, saistībā ar reālo situāciju par Deglava tiltu Rīgā. Viņš skaidro, ka visa šī situācija ir Rīgas domes īstenotās politikas ilgstošs politikas rezultāts. Tas viss skaidrojams ar to, ka Deglava tiltā ilgstoši nav tikuši ieguldīti naudas līdzekļi, lai uzlabotu tā infrastruktūru.

Tā trešdienas intervijā LNT raidījumam – 900 sekundes, stāstīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Viņš izteicies par to, ja netiek ieguldīts infrastruktūrā, bet citos labumos un brīvbiļetēs, lai pārliecinoši iegūtu balsi… Pašlaik ir redzama izveidojusies situācija. Kariņš izteicies, ka prioritāte ir drošība, ņemot vērā to, kas notika MAXIMAS traģēdijā.

Lasi vēl : Aija Dembovksa Anglijā ļoti kritiskā stāvoklī tikusi nogādāta Slim**cā. Noticis, kas nopietns!

Būvniecības valsts kontroles birojs veicot būvdarbu nepieciešamo kontroli, konstatēja to, ka Deglava tiltam ir nesošo konstrukciju bojājumi. Tilta lielie un bojātie balsti tika konstatēti tikai tad, kad tika demontētas zem pārvada esošās noliktavas.

Dīvaini ir tas, ka šie balsti iepriekš nemaz nebija pieejami, jo tie bija kalpojuši kā noliktavu galvenās starpsienas. 8. aprīlī būvniecības valsts kontroles birojs galvenais būvinspektors izdeva obligātu atzinumu par to, ka būvdarbi jāaptur visā objektā.

Zināms arī tas, ka Sandis Ģirģens, kurš ir iekšlietu ministrs paziņoja ar oficiālu rīkojumu, ka 25. aprīlī Deglava tilts tiks slēgts satiksmei. Tāpat zināms arī tas, ja Rīgas domes atbildīgais departaments kāda iemesla neslēgs tiltu, tad ceturtdienas rīta pusē to izdarīs Latvijas Valsts Pol***ja.

Sandis Ģirģens no Rīgas domes atbildīgajām amatpersonām sagaida, ka līdz attiecīgajam brīdim tiks izstrādāts plāns satiksmes novirzīšanai no konkrētā Deglava tilta.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru