Kas tāds vēl nav redzēts! Vīrietis uzlec uz pasažieru lidmašīnas spārna un ierāpjas tās dzinējā, bet kas notika tālāk?

Asinis stindzinoši notikumi bija novērojami no pasažieru lidmašīnas loga Lagosas lidostā Nigērijā. Tur īsu brīdi pirms pacelšanās uz lidmašīnas spārna uzlēcis kāds vīrietis ar somu, viņš arī uz brīdi ielīdis lidmašīnas dzinējā.

Kā ziņo “CNN”, minētā lidmašīna bijusi ceļā uz Porthārkortu Nigērijā.Pilots, gatavojot lidmašīnu pacelšanās manevram, pamanījis vīrieti, kas tuvojies. Arī aculiecinieki ziņo, ka redzējuši no tuvējiem krūmiem izskrienam vīrieti ar somu.

Tā kā pilots pamanījis, ka cilvēks skrien lidmašīnas virzienā, nekavējoties ticis samazināts lidaparāta ātrums un apturēta dzinēju darbība.

Minētais vīrietis brīdi pavadījis, ložņājot apkārt lidmašīnai, bet tad pēkšņi uzlēcis uz tās spārna un centies iekļūt lidmašīnas salonā. Viņš arī iekāpis lidmašīnas dzinējā, iemetis tajā somu, taču pats no dzinēja ātri vien izkāpis.

Pasažieri uztraukumā klieguši, lai apkalpe atver avārijas izejas. Balstoties uz ierakstiem sociālajos tīklos, var secināt, ka bija nepieciešama vairāk nekā pusstunda, lai beidzot ierastos lidostas apsargi, kuri aizturējuši vīrieti.

Pēc notikušā pasažieriem un apkalpes locekļiem atkārtoti bija jāiziet drošības pārbaudes un notika plānotais reiss uz Porthārkortu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru