Ķermeņa valodas eksperti salīdzina Harija un Meganas attiecības ar Viljama un Keitas attiecībām

Kad beidzot tika pasludinātas labās ziņas par prinča Harijas un Meganas Marklas oficiālo saderināšanos, pasaule nepacietīgi gaidīja viņu pirmo kopīgo interviju.

Pāra 20 minūšu ilgā intervija atklāja nozīmīgas detaļas par to, kā viņi iemīlējās, kā Harijs bildināja mīļoto sievieti un kādi ir abu nākotnes sapņi. Pat tad, ja tu esi šo interviju redzējis, tu noteikti daļu no tās palaidi garām. Tas tādēļ, ka par pāri var spriest arī pēc viņu izrādītajiem žestiem, kas patiesībā atklāj vairāk nekā pateiktais.

Par laimi ķermeņa valodas eksperti ir noskatījušies abas intervijas un veikuši nozīmīgu analīzi, sīkumaini aplūkojot katru acu skatienu, roku un ķermeņa žestus.

Kādas tad ir būtiskākās atšķirības starp abu prinču un viņu sirdsdāmu intervijām?

Pirmā un svarīgākā atšķirība ir tā, ka jaunākais princis šajā situācijā jūtas daudz atslābinātāks salīdzinot ar savu brāli. Princis Viljams un Keita Midltone ka pāris savu pirmo interviju sniedza 2010. gadā, vienu gadu pirms savām kāzām.

Kā princis, tā viņa topošā sieva bija visai saspringti un stīvi, tā ir nervozitātes un satraukuma pazīme, tomēr tas, ka abi kopēja viens otra žestus liecina par to, ka viņi ir stipri iemīlējušies.

Kamerām izdevās fiksēt arī to, ka pāris apmainās mīlošiem un siltiem acu skatieniem. Eksperti apgalvo, ka Keitas roku žesti, it īpaši tad, kad Viljams ko stāsta, atklāj, ka tieši viņa ir pieaugušākais cilvēks abu attiecībās.

Tomēr šī intervija ir pilnīgs pretstats Harija un Meganas sniegtajai intervijai.

Salīdzinājumā ar Harija stīvāko brāli un nopietno Keitu, jaunākais princis un viņa līgava pirmajā kopīgajā intervijā jutās ļoti ērti.

Pirmais, ko jebkurš ievēro ir tas, ka abi uz dīvāna sēž tuvu viens otram klāt, tas nozīme, ka viņi jūtās ērti vien otra klātbūtnē, turklāt viņi ir sadevušies rokās teju visu filmēšanas laiku. Tā nav tikai tuvības pazīme, bet arī sava partnera iedrošināšanas žests, kas palīdz stresa apstākļos.

Kā Harijs, tā Megana mīloši lūkojas viens uz otru visu intervijas laiku, bet Megana princim velta daudz spēcīgu acu skatienu. Skaidrs, ka viņi viens no otra neko neslēpj, ka arī necenšas slēpt savas jūtas no apkārtējiem.

Lielāko intervijas daļu pāris pavada jokojot un smejoties, tomēr saruna divos brīžos kļūst visai nopietna. Tas notiek tad, kad intervētājs pajautā pārim par to, kad viņi vēlas veidot ģimeni. Skaidri redzams, ka abi sāk nervozēt. Megana sāk aizskart matus un ātri mirkšķināt. Arī Harijs cenšas noraidīt jautājumu un pilnībā noslēdzas – kļūst skaidrs, ka viņi vēlas, lai nākotnes plāni pagaidām paliek viņu ziņā.

Harijs kļūst ievērojami emocionālāks brīdī, kad skaidro ka princeses Diānas dimanti tiks iekļauti Meganas laulību gredzenā. Šajā brīdī Megana ar īkšķi glauda Harija roku, pārliecinot viņu, ka viss ir kārtībā.

Ja tā nav mīlestība, tad kas ir?

Avots: shared.us

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru