Kirova Lipmana angļu valoda iedvesmojusi sociālajos tīklos apjūsmota skaņdarba izveidi

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) īpašā ceremonijā godinājusi šīgada Slavas zāles dalībniekus. Svinīgā notikuma ietvaros tika piešķirtas arī pateicības par ieguldījumu hokeja attīstībā, popularizēšanā un atpazīstamības veicināšanā visā pasaulē, šī pasākuma laikā vārds tika dots arī Kirovam Lipmanam.

Bijušā IIHF prezidenta, Pola Loika, vārdā nosauktā balva par ieguldījumu hokeja attīstībā šogad tika piešķirta bijušajam Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidentam Kirovam Lipmanam. “1993. gadā Latvija uzsāka savu ceļu pretī hokeja elitei, sākot ar C divīziju. Izlases spēlētāju hokeja kaisli spēj pārsist tikai tās līdzjutēju atbalsts, un Latvija jau 22 gadus pēc kārtas sekmīgi cīnās starp pasaules spēcīgākajām valstsvienībām. Lieli nopelni šajos panākumos bija tieši Kirovam Lipmanam.”

“Mani dārgie hokeja draugi, laiks rit vēja spārniem. Tā vien šķiet, ka vēl vakar pieteicu mazās Latvijas kandidatūru Pasaules hokeja čempionāta rīkošanai. Jūs mūs atbalstījāt, un tas bija brīnišķīgs brīdis manā un Latvijas hokeja dzīvē. Vēlos pateikties visai pasaules hokeja ģimenei par šo mirkli, tāpat arī saviem draugiem,” īsi runāja Lipmans.

Tomēr viņa angļu valodas prasmes bija diezgan vidējas, tieši šī iemesla dēļ tapusi Gunāra Meijera parodijas video, skaties to zemāk:

Avots: youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru