Klāvs Ozols atklāti runā par seksualitāti

Klāvs Ozols ir kolorīts cilvēks, kurš nesen šovā “X Faktors” ieguva trešo vietu. Klāvs atklāj, ka bieži vien internetā lasa piezīmes, ka izskatās pēc geja un meitenes. Viņš ir ļoti atklāts un atzīst, ka nejūt nekādus aizspriedumus jomā, kas attiecas uz seksuālo orientāciju.

”Bieži vien lasu internetā komentārus, kuros teikts, ka esmu ”zilais” vai ka izskatos kā meitene. Neredzu, par ko man dusmoties uz komentētājiem. Meitenes ir skaistas, tātad, ja izskatos kā meitene, esmu skaists. Un arī pret gejiem man nav aizspriedumu. Ja kāds mani uzskata par ‘’zilo’’, lai uzskata, neuzskatu to par apvainojumu,” smejas Klāvs.

Klāvs diezgan pārliecināti runā par to, ka savos 19 gados ir par agru runāt par seksualitāti un viņa prioritāte ir mūzika un māksla.

Lasi arī: Sirdi plosoši: Veca sieviņa pansionātā mirst bada nāvē (+VIDEO)

Tomēr viņš atzīst, ka viņa paziņu lokā ir daudz cilvēku ar citādu orientāciju, bet viņš uzskata, ka galvenais ir pats cilvēks, nevis tas, kā viņš mīl. Tāpat puisis cer, ka Latvijā pret šīm lietām attieksme mainīsies.

Tā kā Klāvam ir interesants izskats, turklāt viņš ir mākslinieks un pie tam talantīgs, daudzi domā, ka viņš ir homoseksuāls. Klāvam tas netraucē – lai cilvēki domā, ko vēlas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru