Ko darīt ar mirušo radinieku fotogrāfijām?

Iespējams, ka šis ir viens no diskutablākiem jautājumiem. Mēs esam pieraduši, ka jau izsenis mūsu vecvecāku mājās pie sienām stāvēja virkne visdažādāko fotogrāfiju, kurās bija attēloti viņu priekšteči pat vairākās paaudzēs.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmju sievietes var kļūt par patiešām neciešamām sievām

Agrāk neviens nedomāja, ka tas ir kas dīvains vai nelabvēlīgs. Taču mūsdienās ir vairākas versijas par to, vai mirušo cilvēku fotogrāfijas ir pienācīgi turēt redzamā vietā, jo tās varot ietekmēt veselību, enerģētiku un dzīvo cilvēku likteņus.
No sākuma parunāsim par tikko miruša cilvēka portretu, kas paredzēts bēru pasākumam. Tai ir jābūt fotogrāfijai, kas patīk gan jums, gan mirušajam cilvēkam. Portretu var ierāmēt bēru rāmītī, tās labajā apakšējā malā var pārklāt melnu sēru lenti. Pēc apbedīšanas mirušā cilvēka portretam obligāti 40 dienas jānostāv mājās. Tuvinieki būs tie, kas izlems, ko tālāk darīt ar šo fotogrāfiju.

Lasi vēl: Šo zodiaka zīmju pāri jau ir ierakstīti zvaigznēs, jo ir kā radīti viens otram

Ja pēc tuvinieka nāves sāpes par zaudējumu vēl ir pārāk lielas, ieteicams fotogrāfiju nolikt malā, kur to neredz, kamēr emocijas būs mazliet norimušas. Ja tuvinieki jau ir samierinājušies ar mīļotā cilvēka nāvi, tad fotogrāfiju var piekārt pie sienas viesistabā vai jebkurā citā istabā, izņemot guļamistabā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru