Ko katrai zodiaka zīmei nepieciešams atstāt aizejošajā gadā? Astrologa padomi

Dvīņi
Jums nepieciešams aizmirst par katru iespēju, kuru jūs domājat, ka palaidāt garām. Jūs nevarat pagūt vienmēr visu izdarīt. Vienlaikus jūs varat atrasties tikai vienā vietā. Diemžēl jūs neesat ar pārcilvēciskām spējām apveltīta persona, tādēļ dzīvē sastapsieties ar virkni dažādu lietu, kuras gluži vienkārši nepagūsiet izdarīt. Netramdiet sevi par to, kas būtu, ja būtu, jo jums ir jādzīvo tagad un jāsamierinās ar to, kas ir.
Vēzis
Palaidiet vaļā to cilvēku, ar kuru kādreiz bijāt kopā, kuru mīlējāt, taču beigās pazaudējāt. Jūs nevarat izbēgt no tā, ka cilvēki jūsu dzīvē nāks un ies. Jums nav viņi jāaizmirst, vienkārši iemācieties viņus reizi un uz visiem laikiem palaist vaļā. Atcerieties par viņiem un atminieties arī visu labo, ko viņi jūsu dzīvē ir snieguši, nevis nemitīgi domājat par to, ko viņi ir paņēmuši sev līdzi.

Lasi vēl: Jauna krāpniecības shēma WhatsApp – Eiropā jau tūkstošiem upuru!
Lauva
Aizmirstiet par visiem tiem mirkļiem, kad tikāt atraidīti. Ne visi var jūs mīlēt, un tas ir tikai normāli. Iemācieties atteikt cilvēkiem tad, ja jums kaut kas nepatīk vai neapmierina, jo tas palīdzēs jums veicināt savu personīgo izaugsmi un nostāties uz pareizā dzīves ceļa.
Jaunava
Iemācieties palaist vaļā visu, ko jūs šogad izdarījāt nepareizi. Jums arī ir atļauts dzīvē kļūdīties. Jums ir atļauts laiku pa laikam izdarīt kaut ko nepareizi, jo neviens nav ideāls. Tieši tādēļ jums nevajag uzstādīt šādu prasību arī pret sevi.
Svari
Palaidiet vaļā savas bailes palikt pavisam vienam. Būt vienam nemaz nav tik traki, kā jūs domājat. Iepazīstiet sevi, pavadiet divvientulību ar sevi. Būt vienam un justies vientuļi ir divas dažādas lietas, taču tām noteikti nekad nevajadzētu pārklāties. Jūs varat pilnīgi mierīgi būt vieni paši un justies fantastiski. Pieņemiet to!
Skorpions
Jums nepieciešams beidzot palaist vaļā cilvēku, kas nodeva jūsu uzticību. Cilvēki ne vienmēr attieksies pret jums tā, kā jums gribētos. Viņi ne vienmēr būs patiesi un uzticīgi, taču tā nebūt nav jūsu vaina, turklāt jūs šaubāties, domājot, ka apkārt ir tikai tādi cilvēki. Neļaujiet viena slikta cilvēka dēļ izveidot savus negatīvos uzskatus par visu sabiedrību kopumā.
Strēlnieks
Jums nepieciešams palaist vaļā to, ko palaidāt garām, kamēr nebijāt uz vietas. Ceļojot un mācoties jūs jūtaties pilnvērtīgi, taču, ja nepaguvāt apskatīt kādu noteiktu vietu, parasti izjūtat ļoti dziļu nožēlu un vainas sajūtu, ka esat palaiduši garām kaut ko ļoti, ļoti svarīgu. Atcerieties, ka jūs nevarat vienmēr visu paspēt, tādēļ izziniet pasauli lēnām un pakāpeniski.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kuras lamājas visvairāk, pat galīgi nepiemērotā brīdī
Mežāzis
Palaidiet vaļā tos momentus dzīvē, kad zaudējāt savu savaldīšanos. Jūs parasti ieplānojat katru savas dzīves minūti, taču reizēm jūsu savaldīšanās jūs smagi pieviļ. Tas, ka jūs reizēm izejat ārpus rāmjiem, ir pavisam normāli, jo jums nav jābūt nemitīgi vienkopus savāktiem – tas nemaz nav iespējams.
Ūdensvīrs
Jums nepieciešams palaist vaļā solījumus, kurus jums sniedza citi cilvēki, taču beigās nespēja tos paturēt. Jums viens no lielākajiem pārdzīvojumiem ir citu cilvēku tukšie solījumi, taču labais ir tas, ka ne jau visi, kurus zināt, jūs bieži sarūgtinās. Nezaudējiet ticību cilvēkiem! Neļaujiet rūgtai pieredzei vienmēr sagaidīt no cilvēkiem tikai to pašu sliktāko.
Zivis
Palaidiet vaļā tos brīžus, kad cilvēki jūs kritizēja. Kritika var palīdzēt jums sevi attīstīt, taču tas ir iespējams vien tad, ja to sev ļausiet. Nepametiet darbus novārtā tad, ja kāds pasaka, ka neesat tiem gana labs. Ticiet sev un vienmēr centieties sasniegt daudz augstākus mērķus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru