Ko nevajadzētu darīt pēc 50 gadu vecuma?

Ko var atļauties pieaugušais cilvēks, kurš ir pārsniedzis piecdesmit gadu robežu, un ko īsti nav vērts darīt?

Lasi vēl: Vārda skaidrojums: Sandra

Ir lietas, kurām kādā konkrētā dzīves posmā jums ir jāpasaka: “Uz(ne)redzēšanos!” – un atvadīties no tām uz visiem laikiem.

Vienkārši ļaujiet sev būt pašai, neskatoties apkārt un nedomājot par to, kā izpatikt apkārtējiem.

Tas nenozīmē, ka jums vajadzētu kļūt par ignoranti. Gluži pretēji, atvadoties no sabiedrības modeļiem un parādotsavas īstās vēlmes, kļūt patiesas un tāpēc interesantas.

Ko var atļauties pieaugušais cilvēks, kurš ir sasniedzis vairāk nekā piecdesmit gadu robežu, un ko īsti nav vērts darīt?

  1. Nav nepieciešams sēdēt uz diētām

Pietiek veikt eksperimentus ar savu ķermeni. Diētas, kuru mērķis ir zaudēt svaru, nav ilgtermiņa risinājums un kopumā nedarbojas labi. Labāk ir tikai vadīt veselīgu dzīvesveidu, labi ēst. Un diētu var izmantot tikai ārsta noteiktajā gadījumā, tas ir, kad tas nepieciešams lai uzlabotu Vese***as stāvokli.

  1. Pārtrauciet paniku ieraugot sirmos matiņus

Tas nenozīmē, ka jums ir jāatturas no matu pārkrāsošanas. Gluži pretēji, ir jāizvēlas krāsa, kas maskētu aizaugušās saknes tik ilgi, cik vien iespējams.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Liene</cite>

    Vieniigais kas mani shajaa visaa uztrauc ir mani sirmie mati?tie saaka paraadiities driiz peec pirmaa beerns, nu ap 25 gadu vecumaa,jau tad tiis sleepy un sleepju joproojam savoos 40….

Pievienot komentāru