Ko nevajadzētu darīt pēc 50 gadu vecuma?

  1. Pietiek visu atlikt uz vēlāku laiku

Runa neiet par steidzamām lietām, bet gan vēlamām lietām. Kāds visu savu dzīvi gribēja iemācīties dejot, skrituļot, dziedāt vai gleznot. Bet tā kā tām nav ārkārtējas nozīmes, un laiks vienmēr ir bijis nepietiekams, intereses nekad nav sasniegtas vai vēlmes piepildītas. Tagad ir pienācis laiks realizēt savus sapņus.

  1. Pietiek kautrēties no savas dzīves kļūdām

Kāds kādreiz aizgāja no institūta, kāds ne ar to cilvēku saistīja savu dzīvi, kā rezultātā – laulības šķiršana, kāds nevarēja izveidot karjeru, strādājot visu dzīvi darbā. Nu, dzīve dēļ tā nav kļuvusi par bezkrāsainu. Cēlumi un kritumi ir raksturīgi jebkuram dzīves ceļam. Tās ir tikai personiskas attiecības ar situāciju.

  1. Nav nepieciešams dzīvot tikai dēļ/priekš bērniem un mazbērnu labā

Būt laimīgam vecākam, vecmāmiņai vai vectēvam ir lieliska laime. Bet nesmacējiet savus mīļotos ar savu mīlestību. Jūs varat ļaut bērniem un mazbērniem izrādīt mīlestību un rūpes pret citiem radiem, kas ir vecāka gada gājuma, tas radīs jaunas pozitīvas izjūtas.

  1. Nav jāapstajas uz jau sasniegtā

Smadzenes aktivitāte pastāvīgi pieprasa darbu. Tas atvieglo nervu savienojumu radīšanu. Lai nezaudētu spēju ātri “sagremot” informāciju un pieņemt lēmumus, jums ir jāsaglabā smadzenes labā formā: krustvārdu mīklas, jaunas valodas, grāmataslasīšana – obligāts pieaugušā pavadonis.

  1. Pietiek izdabāt apkārtejiem

Izturēšanās un dzīves pieredze pēc piecdesmit ir pietiekama, lai neizskatītos smieklīgi un neveikli. Un tas ko padomās citi, tā jau ir viņu personīgā problēma.

  1. Pārtraukt sūdzēties

Žēlastība, principā, nav patīkamākā sajūta. Izskatīties nožēlojami un nelaimīgi ir slikta ideja. Bez tam, pastāvīgi atrasties īgnā noskaņojumā, ir kaitīgi Vese***ai. Pozitīva attieksme ir labklājības pamats un attiecību veidošanas atslēga ar citiem.

  1. Nenokārt galvu meklējot attiecības

Atrast dvēseles palīgu – tādu, kas spēj saprast un novērtēt iekšējo pasauli, jūs varat pilnīgi jebkurā vecumā. Nekad nav par vēlu iepazīt, sazināties, satikties un izklaidēties.

  1. Pietiek zīmēt gaisa pilis

Tas ir tikai laiks, lai tiešām skatītos uz lietām reāli, un pārtraukt sev izvirzīt augstas prasības. Ja sapnis būvēt trīsstāvu māju vai atvērt veikalu ķēdi neizdodas, jums ir jāatrod kompromisa risinājums. Piemēram, var būt tikai divi stāvi vai vairākas mazumtirdzniecības vietas.

Avots:

cluber

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Liene</cite>

    Vieniigais kas mani shajaa visaa uztrauc ir mani sirmie mati?tie saaka paraadiities driiz peec pirmaa beerns, nu ap 25 gadu vecumaa,jau tad tiis sleepy un sleepju joproojam savoos 40….

Pievienot komentāru