Ko noteikti nevajadzētu turēt majās?

Jūs esat kādreiz aizdomājušies par to, kādēļ ir veiksmīgi un laimīgi cilvēki, bet citus vajā neveiksmes un nelaimes viena pēc otras? Daudzi skaidro to ar visparastāko apstākļu sakritību, citi paļaujas uz likteni – saka, ka liktenis lēmis šādu ceļu iet, tādēļ to nav iespējams mainīt. Un tikai neatlaidīgie ķīnieši pierāda, ka viss saistāms ar mūs ielencošo enerģētiku.

Lasi vēl: Mairis Briedis nākošajā dienā pēc zaudējuma publicē vietnēs ”Facebook” un ”Instagram” paziņojumu

Iekļaujot sevi agresīvā un iznīcinošā “ša ci” enerģētikā, cilvēks arī piesaista sev negatīvu enerģiju, kas tikai sarežģī dzīvi un rada liekas problēmas un var kļūt par visu nelaimju un nepatikšanu cēloni. Ne mazāk spēcīga un bīstama ir arī “si ci” enerģētika, kas rada cilvēkam apātiju, vienaldzību pret dzīvi un apkārtējiem cilvēkiem. Ja jūs piepildāt māju ar šādas enerģētikas mantām, ir iespējams zaudēt stimulu dzīvot un pārtraukt attīstīt savu personību.

Gluži pretēji ir ar pozitīvo “šen ci” enerģētiku, kas ienes mājās mieru un dzīves enerģiju, kā arī prieku un vēlmi radīt.
Lai iegūtu labu veselību, laimi un vēlamo enerģiju, no sākuma nepieciešams atbrīvot savu māju no negatīvas un nemierīgas enerģijas, ir svarīgi, ka jūs māju atbrīvojat no trī lietām: sasistiem un ieplaisājušiem traukiem, vecām lietām un māklsīgiem ziediem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru