Ko par jums liecina jūsu visbiežāk izmantotā emociju zīme?

Emociju zīmītes viedierīcēs – tā ir mūsu emociju vizualizācija, kādas mēs izjūtam konkrētajā brīdī. Tas, cik bieži jūs izmantojat kādu konkrētu emociju zīmi, var ļoti daudz ko pastāstīt par jums pašiem.

Lasi vēl: Kā uzzināt, vai vīrs guļ ar citu sievieti?

Jo biežāk jūs izmantojat noteiktu emociju zīmīti, jo vairāk tas var pastāstīt par jums pašiem. Paņemiet savu telefonu un atveriet vaļā emcoju zīmju sadaļu. Pirmie šajā sadaļā arī ir tie, kurus izmantojat visbiežāk.

  • Ja šī emocija jums ir pirmajā vietā, tas nozīmē, ka jums ir ļoti izteikta individualitāte. Jums patīk dzīve, kas ir pilna ar brīvību, prieku un smiekliem. Jums nepatīk pārāk nopietni attiekties pret dzīvi, jo jūs saprotat, ka tā jebkurā brīdī var mainīties. Šī iemesla dēļ jūs dzīvojat tieši šodienai! Jūs esat viens no tiem cilvēkiem, kam piemīt ļoti izteikta humora izjūta, turklāt jūsu smiekli ir daudz lipīgāki par pašiem jokiem. Taču patiesība var būt tāda, ka aiz šiem smiekliem un smaida jūs slēpjat sāpes. Cilvēki jūs mīl visparastākā un mīlīgākā iemesla dēļ: kad jūs smejaties, jūs liekat visai pasaulei smieties jums līdzi.
  • Ja šī ir jūsu visbiežāk izmantotā emociju zīme, tas nozīmē, ka esat gudrāki un asprātīgāki par vairums cilvēku. Šis smaids liecina par to, ka jūs izgudrojat amizantus un sarkastiskus komentārus un atbildes. Tāpat tas var liecināt par to, ka jums piemīt melnais humors. Saprātīgi, gudri, amizanti, priecīgi – jūsu interesantā personības puse ļauj jums izrādīt savu bezrūpīgo dabu.
  • Jūs esat patiešām patiesi cilvēki. Tikai tad, kad iemīlēsiet sevi, spēsiet mīlēt arī apkārtējos cilvēkus. Brīdī, kad būsiet apmierināti ar to, kas esat, jūs visā saskatīsiet mīlestību, pat visparastākajās ikdienas lietās. Ja jūs visbiežāk izmantojat šo emociju zīmi, tas nozīmē, ka ar jums ir ļoti viegli atrast kopēju valodu, jūs vienmēr cilvēkos un dzīvē saskatāt tikai to labāko, jūs varat mīlēt un ignorēt cilvēku tumšo pusi, padarot jūs par vienu no retajiem cilvēkiem, kuru dzīvi valda mīlestība.
  • Jums vienkārši patīk sūtīt gaisa skūpstus, vai ne tā? Ja jums būtu iespējams, jūs sabučotu visu pasauli. Tas nerbežojas ar izvirtību, bet gan nebeidzamo mīlestību pret citiem cilvēkiem. Jūs esat ļoti jauki un mīlestības pilni cilvēki.
  • Jūs esat viltīgi, amizanti un ļoti asprātīgi. Jums ir jautra individualitāte un jūs bieži atrodaties uzmanības centrā. Jūs esat tie cilvēki, kas pajoko par nelaimēm un iegūst no tām vērtīgas mācības.
  • Jūs visu un visus mīlāt, vai ne tā? Kādēļ jums izjust naidu, ja mīlestība ir tik fantastiskas jūtas? Jūs izgājāt cauri daudz kam, pirms sākāt cienīt mīlestību. Jūs redzējāt naidu, sāpes, reizēm bijāt salauzti. Pēc tam jūs sākāt saprast, ka mīlestība tajā visā stāv augstāk par visu pārējo. Jūs vienmēr un visur izplatāt mīlestību.
  • Jums ir ļoti radoša daba, jūs izdomājat riebīgus jokus, kuri tajā pašā laikā ir pilni ar maigumu. Jūs esat tas cilvēks, kas vienmēr gatavs steigšus doties palīgā draugam, lai pēcāk pasmietos par notikušo.
  • Jūs esat bezrūpīgi, laimīgi cilvēki, kas dzīvo pašreizējā momentā. Jums nepatīk nest sev līdzi pagātnes bagāžu, jūs palaižat vaļā visu to, kam nav nekāda sakara ar jums vai nozīmes. Jūs esat cilvēks ar brīvu garu. Pasaulei ir vajadzīgi daudz vairāk tādu cilvēku kā jūs, kas spēj pasaulei piešķirt krāsas.
  • Jūs esat perfekcionisti – visam jums apkārt ir jābūt ideālām. Jūs esat tas cilvēks, kas pievērš uzmanību vismazākajām detaļām. Jums patīk kārtība vienmēr un visur. Jums piemīt neaprakstāms sarkasms.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru