Ko sievietes patiesi vēlas saņemt Valentīna dienā?

Kā jau visi labi zina, tuvojas Valentīna jeb tā dēvētā visu mīlētāju diena, līdz ar to uz mūsu pleciem gulstas atbildība savai otrajai pusītei sagādāt ko patīkamu, atgādinot par savu jūtu stiprumu.

Bet kā lai šajos svētkos iepriecina sievieti?

Piekto gadu pēc kārtās pirkt šokolādi sirds formas kārbā un pārtikas veikalā nopērkamos, čabošā plēvē iepakotos ziedus? Nē, labāk neko no tā nepirkt. Tā vietā labāk būtu izvēlēties pārdomātu dāvanu vai ja šoreiz neko īpašu (dārgu) nevar atļauties, tad labāk parūpēties par ko mazu, bet kvalitatīvu – tas attiecināms arī uz saldumiem.

Runājot par puķēm, jā, tās saņemt vienmēr ir patīkami. Atnes mīļotajai puķes nedēļas vidū un viņa būs sajūsmā, bet ja dāvināsi tās un tikai tās katru Valentīna dienu, tas jau kļūs garlaicīgi. Nemaz norunājot par to, ka puķēm svētku dienās piemēro īpašu uzcenojumu.

Ko tad sarūpēt?

1. Labu, netraucētu miegu. Visideālākajā gadījumā sieviete vēlas, lai viņu palutina un nekas tam nespēj traucēt – bērni pie omītes, suns jau izvests rīta pastaigā, mīļotais vīrietis pagatavojis brokastis. Ja nav iespējas baudīt nesteidzīgu rītu 14. februārī, savus mīlestības svētkus varat pārcelt uz nedēļas nogali.

2. Ja plānojat patiesi izbaudīt vakaru vai arī visu nedēļas nogali netraucēti, mīļotā priecāsies, jau jau laikus būsi sarunājis kādu, kas pieskata bērnus. Tas būs vērīgs ieguldījums, kas samazinās varbūtību, ka kaut kas noiet greizi.

3. Arī sievietei patīk tīrs auto. Ja ikdienā lietojat katrs savu automašīnu, tad šī ir tā reize, kad parūpēties par savas sievietes spēkratu. Viņai noteikti pašai nepietiek laika, lai to iztīrītu, jo uz sievietes pleciem gulstas daudz citu pienākumu, kas veicami mājās – ēst gatavošana, drēbju mazgāšana utml.

4. Sarūpē vakaru, kura gaitā nav jālūkojas viedierīcēs. Neskaties telefonā pats un neļauj to darīt otrajai pusītei, arī ziņas lasīt šajā gadījumā nevajadzētu. Pārējais ir tavā ziņā, vai jūs vakariņojat kopā, baudat kādu sirsnīgu filmu vai dodaties garā, romantiskā pastaigā.

5. Ja tomēr visi iecerētie plāni izgāžas, iegādājies viņai jaunu kurpju pāri. Sieviete novērtēs elegantus, labas kvalitātes apavus. Protams, tas nav tavs pienākums zināt mīļotās pēdas garumu, varat abi kopā doties izraudzīties dāvanu vai arī iegādājies dāvanu karti.

Avots: simplemost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru