Komunikācijas studenti iepazīstas ar Augstāko tiesu

Lai iepazītos ar Augstāko tiesu un tās sadarbību ar medijiem, pirmdien, 7.maijā, Augstāko tiesu apmeklēja Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas 2.kursa studenti.

Studenti tikās ar Augstākās tiesas priekšsēdētāju Ivaru Bičkoviču, kurš iepazīstināja ar Latvijas tiesu sistēmu un tās vēlmi konstruktīvai sadarbībai ar medijiem.

Augstākās tiesas Komunikācijas nodaļas vadītāja Rasma Zvejniece iepazīstināja ar nodaļas darba virzieniem un metodēm, kā arī Tieslietu padomes apstiprināto Tiesu komunikācijas stratēģiju, bet preses sekretāre Baiba Kataja stāstīja par pieredzi tiesu lietu atspoguļošanā.

Komunikācijas nodaļas vadībā komunikācijas studenti arī iepazinās ar vēsturisko Tiesu pili un apmeklēja Augstākās tiesas muzeju.

Komunikācijas studiju nodaļas pasniedzēja Lolita Stašāne saka paldies Augstākās tiesas priekšsēdētājam un Komunikācijas nodaļai par izsmeļošajiem stāstiem par tiesu praksi un komunikāciju. Un iespēju pabūt vietās, kur citkārt nokļūšana ir vai nu nopelnīts gods vai sods. Skatīt šeit.

Augstākā tiesa aicina arī citu augstskolu komunikācijas studentus iepazīties ar tiesu sistēmu un Augstāko tiesu, kā arī tiesu komikāciju un Augstākās tiesas Komunikācijas nodaļas darbu. Topošajiem žurnālistiem un sabiedrisko attiecību speciālistiem tas var būt noderīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru