Krievijā tiesas zālē izvarotās 14 gadus vecās meitenes tēvs turpat nogalina savas meitas izvarotāju +VIDEO

Vīrietis, uzskatīdams, ka meitas izvarotājam sniegts pārāk mīksts sods, izrāva no jostas ārā trīs paštaisītus metāla nažus. Viņš vienu aiz otra meta tos noziedznieka virzienā tā, it kā tas būtu bijis tiešais mērķis.

Lasi vēl: Kāpēc starp diviem cilvēkiem, kuriem ir pelēkas acis, nevar būt īsta mīlestība? Šāda ir jūsu saderība mīlestībā pēc jūsu abu acu krāsām!

Incidents notika tik ātri, ka policisti vienkārši nepaguva noreaģēt. Visi trīs naži trāpīja mērķī, turklāt divi no tiem trāpīja tieši sirdī, bet trešais nazis atradās vīrietim kaklā.

Apsūdzētais tūdaļ mira notikuma vietā. Atriebēju nekavējoties arestēja turpat tiesas zālē. Apmierinātais ar rezultātu Karavaikins nepretojās apcietinājumam, turklāt patvaļīgi atdeva vēl divus paštaisītos nažus policistiem.

Par saviem motīviem vīrietis teica šādi:

“Uzaudzējiet skaistu, ziedošu ziediņu un noskatieties, kā to kāds sastampā ar dubļainiem zābakiem, tad arī sapratīsiet manu rīcību. Mana meita divas reizes pēc izvarošanas centās uztaisīt pašnāvību, taču abas reizes viņu izglāba tīra nejaušība. Viņa joprojām atrodas psihiatriskajā Slim**cā, bet šim kroplim tika piespriesti vien piecus gadus vispārējā režīmā, turklāt vēl nosacītā!”

Uz jautājumu par iepriekš sagatavotajiem slepkavības ieročiem, vīrietis atbildēja, ka viņš paredzēja šādu tiesneša lēmumu, jo viņam ne reizi vien piedāvāja milzīgas naudas summas, lai viņš atceļot savu iesniegumu policijā. Pret viņu pat centās vērsties ar fiziskiem spēkiem, proti, banālu piekaušanu, taču šāda saķeršanās ar vīrieti, kas agrāk dienējis Afganistānā, viņiem beidzās bēdīgi. Tad viņš ķērās klāt pie nažu taisīšanas, kur pamācību viņš ieguva internetā. Jau tikai pēc nedēļu ilga treniņa viņš pavisam viegli varēja trāpīt ķirbī, kas atradās 20 metru attālumā, ar ātrumu viens nazis sekundē.

Lasi vēl: Top 20 automašīnas, kurām visbiežāk nākas atvērt ”kapotu”, jo tās ir salūzušas!

Saskaņā ar Augstākās tiesas lēmumu, vīrietim piešķīra nosacīto astoņu gadu cietumsodu, un viņu atlaida turpat tiesas zālē. Lēmumu pieņēma klātesošie zvērinātie, no kuriem lielākajai daļai pašiem bija dažādu vecumu meitas.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru