Kur iegādāties, kā rūpēties par Āfrikas milzu gliemežiem un to ietekme uz cilvēka ādu. Pirms un pēc fotogrāfijas…

Šodien ne tikai gribam pastāstīt jums par šiem mājdzīvniekiem, bet arī mazliet aizskar skaistuma pasauli un to kā šie gliemeži ietekmē cilvēka ādu. Jūs būsiet pārsteigts!

Lasi vēl: Esam sagatavojuši padomus, lai tev nebūtu rudenī un ziemā jāsalst paša mājās

Internets ir pilns ar entuziastu rakstiem par dažāda veida masāžām izmantojot dzīvus gliemežus, taču nevienā rakstā nav pieejami rezultāti pēc šīm masāžām. Šis nebūs tas gadījums! Es jums parādīšu bildes PIRMS un PĒC 10 procedūrām ar gliemežiem. Masāžas procedūra izmantojot gliemežus – tā ir vienkārša, efektīva un izdevīga!

Šie Āfrikas milžu gliemeži ir biseksuāļi (hermafrodīti). Sociālajos tīklos ir daudz informācijas par viņiem, taču mēs pastāstīsim par galveno.

Barošana

Šos gliemežus ir nepieciešams barot reizi dienā. Par cik viņi ir nakts dzīvnieki dienas laikā viņi guļ. Vakaram tuvojoties viņi paliek aktīvāki. Attiecībā uz ēšanas paradumiem tas ir atkarīgs no katra konkrētā gliemeža. Mani gliemežiem garšo gurķi un pārējo ēdienu viņi vienkārši ignorē.

Bet principā viņi ēd pilnīgi visu. Skarbos apstākļos ēd pat jēlu gaļu. Nav atļauts viņiem dot ceptu un vārītu pārtiku. Viņiem ir nepieciešams kalcijs. Es parasti sasmalcina olu čaumalu un dodu to gliemežam pulvera formā. Kalcijam obligāti jābūt ikdienas uzturā.

Terārijā vienmēr jābūt ūdenim. Arī gliemeži var laizīt ūdeni no terārija sienām, tāpēc neaizmirstiet regulāri nedaudz aplaistīt terārija sieniņas.

Uzturēšana

Atcerieties, ka jo lielāks ir terārijs, jo lielāks izaugs gliemezis. Nelielā traukā gliemežu pārtrauks pieaugt. Terāriju/ trauku parasti piepilda ar augsni. Terārijam jābūt mitram.

Jūs varat terārija sieniņas un augsni izsmidzināt ar izsmidzinātājiem, bet nedrīkst pārspīlēt. Ja jūsu gliemezis pārsvarā atrodas piesūcies pie vāka, tas nozīmē, ka terārijā ir pārāk mitrs. Katru dienu ir nepieciešams izvākt gliemežu mēslus.

Pretējā gadījumā var parādīties parazīti. Iztīriet terāriju obligāti vismaz vienu reizi nedēļā. Terārijam vajadzētu stāvēt siltā un gaišā vietā. Neaizmirsīsim, ka ta tas ir Āfrikas gliemezis, tas nozīmē, ka tas ļoti mīl siltumu.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurām 2018. gads atnesīs lielu prieku tieši mīlestības sfērā

Rūpes

Katru dienu mazgāt gliemezi nav nepieciešams. Bet ik pa trīs dienām, tas būtu vajadzīgs. Ūdenim jābūt siltam. Kā redzat, gliemezis ir nepretenciozs dzīvnieks, un tam nav vajadzīgas īpašas rūpes. Jums vienkārši viņš ir jāmazgā, jābaro un jāsavāc pēc viņa.

Uzvedība

Āfrikas milzu gliemezis – mierīgs, kluss mājdzīvnieks. Dienā viņi guļ, bet naktī mostas un dodas savās gaitās. Gliemezis var iekost, taču tikai tad kad ir ļoti izsalcis.

Gliemezis ir ļoti sabiedrisks un viņš priecāsies ik reizi, kad to paņemsiet rokās. Viņi ļoti reaģē uz skaņām pagriežot šajā virzienā galvu.

Gliemeža ķermenis kustības laikā ir saīsināts un tādējādi tiek veikta mikromassāža uz cilvēka ādas. Tajā pašā laikā, kustības laikā gliemezis izdala gļodas, kuras pat ir ļoti nepieciešamas mūsu ādai.

Tādējādi mēs iegūstam mikromasāžu + brīnumainās gļotas. Viņi attīra visdziļākās ādas poras. Gliemežu masāžu ir jālieto īpaši gadījumos, kad uz ķermeņa ir ļoti daudz pumpu. Pāris reizes ar šo masāžu un pumpas izzudīs!

Lasi vēl: Tik superīga ideja kā pārsteigt viesus pie galda – noteikti izmēģini! Ļoti viegli!

Kā sagatavot seju gliemežu masāžai

Pirms uz sejas lieciet gliemežus ir jāattīra sejas āda no piesārņojumiem. Tīrīšanas līdzeklim ir jābūt pēc iespējas dabīgākam. Nav vēlams ķīmisks saturs. Jūs varat izveidot māla masku dziļākai ādas attīrīšanai. Turklāt māls nekaitēs gliemežam.

Tā kā gliemezis ir liels un diezgan smags, tad labāk būtu ja cilvēks atrastos guļas stāvoklī. Paņemiet rokās spoguli, lai redzētu ko un kā dara gliemezis.

Gliemežiem ļoti patīk pakožļāt uzacis, matus. Pie rokas paņemiet atdzesētu kumelīšu tēju pudelē, ja gliemežiem nav noskaņojuma rāpot. Internetā ir daudz padomu, ka pirms gliemežu likšanas uz sejas tā ir jāpamazgā ar pienu, taču citi saka ka to nekādā gadījumā nedrīkst darīt.

Tā tad pienu neliekam uz sejas, bet kumelīšu tēju gan var.

Sākam procesu!

Kad gliemzis būs nostaigājis pa seju, tad nesteidzam mazgāt gļotas nost, atstājam tās. Pēc gliemeža noņemšanas no sejas, vienmērīgi izsmērējam gļotas pa visu seju. Turiet gļotas uz sejas apmēram 15 minūtes. Tad noskalojiet ar siltu ūdeni bez ķīmiskajiem tīrīšanas līdzekļiem. Āda kļūs mīksta un būs sajūta kā pēc dārgas sejas maskas lietošanas.

Pirmajā reizē jums varbūt gliemeži radīs diskomfortu, taču pēc otrās reizes tu pieradīsi un pat izbaudīsi viņu masāžu. Skaistums nāks pamazām. Var gadīties, ka gliemezis iekodīs, taču viņš to nedarīs ja iepriekš būs paēdis. Neuztraucieties, gliemeža kodiens nav nekas traks. Mazliet pa kut. Gliemežiem nav zobu, bet ir kaut kas līdzīgs rīvei, ar kuru tās sasmalcina pārtiku.

Mans ādas tips – problemātiska, taukaina āda. 

Lūk, arī zemāk redzēsiet rezultātus kādi bija pēc 10 procedūrām:

Pēc desmit procedūrām efekts ir lielisks! Procedūras tika veiktas divās dienās. Āda ir palikusi tīrāka, spīdīgāka un daudz gludāka. Problēmātiskas ādas stāvoklis ir ievērojami uzlabojies. Laba nakts krēma vietā es regulāri novietoju gliemežu uz savas sejas.

Apkoposim Āfrikas gliemežu plusus un mīnusus:

Plusi

  • Cena. Tie ir ļoti lēti. Daudzi cilvēki atdod tos par velti. Lai uzturētu gliemezīti tev nebūs jāizmet kaudzēm naudas.
  • Efektivitāte. Attīra seju ļoti ātri. Tas arī ir redzams fotogrāfijās.
  • Drošība. Šie gliemeži nerada nekādu alerģiju.

Mīnusi

  • Grūtības gliemezi uzlikt sev uz sejas.
  • Gliemezis var iekost.

Kopumā šie gliemeži ir lieliski!

Arī pie mums Latvijā tos var iegādāties par velti. Ja tev ir interese par šo gliemežu iegādi, tad droši atstāj savu komentāru zem šī raksta sociālajā tīklā ”Facebook”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru