Kur paliek nedzimušie bērni? Ļoti interesanta un biedējoša teorēma…

Pagāja gads, tādēļ Kate un Salvis nolēma mēģināt vēlreiz. Līdzko sievai aizkavējās mēnešreizes, Salvis steigšus skrēja uz aptieku pēc grūtniecības testa. Iznākusi no tualetes, Kate ar asarām acīs teica: “Mums izdevās!”

Lasi vēl: Bulciņas «cerību sunīši», kuri paredzēti sagaidot Jauno 2018. gadu!

Tagad Kate saudzēja sevi kā porcelāna vāzi. Salvis sievai nopirka pat trauku mazgājamo mašīnu, lai samazinātu viņas mājas darbu slodzi. Viņi ļoti satraukti gaidīja 12 nedēļas, baidoties, ka neatkārtojas tas, kas bija iepriekš. Šoreiz Kate nedeva vārdu bērniņam, nesteidzoties notikumiem pa priekšu. Otrajā USG viņai paziņoja, ka gaidāma meitiņa. Bailes sāka atkāpties, un Kate savu meitiņu sāka saukt par Anniņu.

Viņa skatījās uz citām sievietēm ar bērniem un nemitīgi teica savējam: “Anniņ, es tev būšu pati labākā mamma pasaulē!” Maziņā jau sāka kustēties Kates vēderā – viņai tas bija īsts brīnums. Šādos brīžos viņa vienmēr sastinga, jo baidījās, ka palaidīs garām kādu no šiem momentiem. Viņa bija iemācījusies Anniņas dienas ritmu – kad maziņā nomierinājās, arī viņa gāja gulēt, lai nepamodinātu mazo dvēselīti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru