Kuras zodiaka zīmes ir tendētas visbiežāk krāpt, bet kuras ir visuzticīgākās saviem partneriem?

Svari
Nav runa par to, ka jums patīk sekss, jūs dievināt aizraušanos un kaisli, tādēļ jūs noteikti pievērsīsieties emocionālai krāpšanai. Jums ir svarīgas emocija un mīlestība, taču ne tik ļoti, lai jums nebūtu vairāki rezerves varianti. Jūs esat tik talantīgi krāpšanā, ka varētu vienā restorānā saaicināt trīs savus mīļākos un neviens no viņiem nenojaustu, ka jūs viņus krāpjat.
Auns
Iespējams, ka jūsu partneris neko sliktu jums nav izdarījis. Jums vienkārši moka ziņkāre. Jums nepatīk justies kā slazdā. Jūsu iekšā esošais auns tā vien grib izlauzties uz āru un atsisties ar ragiem. Jums patīk izvēlēties dažādus mīļākos tā, it kā viņi būtu izsmalcinātas kafijas šķirnes kādā franču kafejnīcā. Pats trakākais ir tas, ka jūs nemaz necenšaties slēpt savus sānsoļus, pat tad, ja tiksiet pieķerti paša akta laikā. Galu galā, ja jūsu partneris jūs apmierinātu un zinātu, kā padarīt jūs laimīgus, jūs viņus nekrāptu.

Lasi vēl: Ja vēlies savu mājokļa dizainu atsvaidzināt netērējot daudz naudas, tad šis būs tev! Tev vajadzēs tika tapešu rulli pēc tavas izvēles
Dvīņi
Līdzko kāds jums uzdod jautājumu, kā tas ir – gulēt ar kādu, kas nav jūsu partneris, jūs nebūsiet laimīgi, kamēr neizmēģināsiet, kā tas tiešām ir. Galu galā, ja nu jūs nomirsiet, tā nemaz neizbaudījuši un neatraduši to savu īsto un vienīgo? Tieši tādēļ jūs izlemjat spert sānsoļus, piemēram, ar sava partnera draugiem vai māsu/ brāli. Lielākā daļa dzīvnieku nav monogāmi, tad kādēļ tādiem jābūt arī jums?
Mežāzis
Jūs nekrāpjat bieži, taču ļoti satraucaties, ja to darāt. Galu galā, jūs esat dzīvnieks, kam ir savas vajadzības. Ja jūs nevarat būt kopā ar to, ko mīlat, tad jūs varat pārgulēt ar to, ar ko pašlaik tiekaties. Kad nolemjat par labu sānsoļiem, tas notiek teju netīšām. Jūs vai nu piedzeraties, vai aizbraucat komandējumā. Taču jums krāpšana ir vistīrākā fizika, jo jūs nesatraucaties par šo cilvēku un neizjūtat dvēseliskus pārdzīvojumus.
Vēzis
Nav runa par to, ka jūs krāpjat, bet par to, ka tajā visā esat ļoti neapdomīgi. Jūs esat pārāk pieklājīgi un nevēlaties, lai jūsu partneris par to uzzina. Tādā veidā tiek saputrota kopā pieklājīga neapdomība un ārkārtīga nekārtība – turklāt visiem šīs situācijas dalībniekiem. Jūs veiksiet sānsoļus tik ilgi, kamēr neatradīsiet savu īsto un vienīgo, jo tikai tad jūs uz visiem laikiem pārtrauksiet šo slapstīšanos apkārt. Vienīgais iemesls, kādēļ jūs krāpjat, ir tādēļ, ka vēl neesat atraduši patiesu mīlestību.
Ūdensvīrs
Jūs daudz biežāk krāpjat emocionāli, nevis fiziski. Pārsvarā tas ir tādēļ, ka jums ir izteiktas bailes no baktērijām un slimībām, bet lielākoties tādēļ, ka ne kurš katrs var apmierināt jūsu neizsmeļamās emocionālās prasības. Ielūkosimies patiesībai acīs – jums ļoti nepieciešama mīlestība un rūpes. Ja jūs iemīlēsieties kādā no visas sirds un dvēseles, jūs vairs nekad nekrāpsiet. Ja jūsu pašreizējais partneris ir seksmašīna, tad jums pat galvā neienāks doma, ka nepieciešam sveikt sānsoļus. Taču, ja jūsu partneris nespēj jūs apmierināt ne fiziski, ne emocionāli, ko tad, pie velna, jūs darāt ar viņu vēl kopā?
Zivis
Jūs mīlat būt iemīlējušies. Tieši tādēļ jūs reti kad veicat sānsoļus, ja nejūtat, ka viss ir jau beidzies. Krāpšana jums ir veids, kā pārtraukt pašreizējās attiecības. Taču, ja jūs dosieties šī slidenā ceļa virzienā, jūs lieliski spēsiet paslēpt visas pēdas. Jūs esat kā tiesu eksperts, kas spēj paslēpt visus pierādījumus.

Lasi vēl: Ekstrasense Merilina Kerro dalās ar ieteikumiem: kā būt laimīgiem un izvairīties no problēmām
Lauva
Jūs, galvenokārt, esat uzticīgi savam partnerim, bet ne jau tādēļ, ka uzskatāt krāpšanu par kaut ko amorālu. Visticamākais, ka šādi soļi jums nav praktiski. Kam ir vajadzīgas šīs galvassāpes, veicot nevajadzīgus sānsoļus? Kam ir nepieciešama tā drāma un smagā šķiršanās, kad jūs tiksiet pieķerti ar savu mīļāko? Īslaicīga baudas gūšana no sānsoļiem nav tā skandāla un ciešanu vērta, kas sekos pēcāk.
Skorpions
Krāpšana ir pirmā pazīme tam, ka esat iemīlējušies, turklāt jums iemīlēties ir ļoti grūti. Jūs krāpjat, lai samazinātu ievainojamības sajūtu un atgūtu varu un kontroli pār citiem. Krāpt jūs varat sākt arī tad, ja jums gultas priekos paliek pārāk garlaicīgi. Ideālā gadījumā jums der lielisks sekss un mīlestības trūkums – vienīgā garantija pret sānsoļiem.
Vērsis
Jūs esat uzticīgi kā suns savam saimniekam. Vienīgais gadījums, kad jūs varat veikt sānsoļus, ir tad, ja iemīlat kādu citu un nespējat kontrolēt savu sirdi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru