Kurš multfilmu varonis tu esi atbilstoši savai zodiaka zīmei?

Vērsis: Homērs Simpsons

Vērši mīl savas ģimenes, arī Homērs mīl savu ģimeni, lai arī cik dīvaina tā nebūtu. Daudzās Simpsonu sērijās viņš ir mīlošs tēvs un labs vīrs. Par spīti tam, slinkums viņu attur no kļūšanas par ideālu tēvu un vīru. No visām zodiaka zīmēm Vērsis ir visuzticamākais draugs. Gluži kā Homērs, kuram ir trīs draugi Lenijs, Karls un Bārnijs. Viņš satiekas ar draugiem un stāsta viņiem, ko domā, kā arī uzklausa viņus, kā jau labs draugs.

Dvīņi: Deksters (Dekstera laboratorija)

Gudrs un zinātkārs. Nereti vienaudžu vidū izceļas ar labākām zināšanām, turklāt viņš diezgan ātri spēj iemācīties jaunas lietas.

Lasi vēl: Viktorija Raidosa nosaukusi iemeslus, kas atnes slimības un neveiksmes

Vēzis: Zirnekļcilvēks

Vēži mīl savas ģimenes un augstu vērtē ģimeni. Zirnekļcilvēks ir viens no tiem multfilmu tēliem, kurš patiesi mīl savu ģimeni, pēc tēvoča nāves viņš ir šokēts. Gluži tāpat kā Vēzis, Zirnekļcilvēks ir emocionāls, bet neizrāda to. Viņš savas emocijas slēpj aiz humora maskas. Viņš visnepiemērotākajos brīžos stāsta jokus, viņa pieeju izmanto daudzi Vēžu vīrieši.

Lauva: Simba

Vai šeit maz nepieciešams skaidrojums? Īsts karalis, neatkarīgs un zina, ko grib!

Jaunava: Dusošā skaistule Aurora

Jaunava ir klusa un pakļāvīga, gluži kā lielākā daļa sieviešu, kas dzimušas Jaunavas zīmē. Aurora dara to, ko viņai liek krustmātes, tādēļ viņa vilcinās uzrunāt princi mežā. Jaunavas arī ir konvencionālas, tādēļ Aurora piekrīt satikties ar princi mājās, kur blakus atradīsies viņas krustmātes.

Svari: Vinnijs Pūks

Mīlīgais lācis noteikti ir Svari. Viņš ir slinks un viņam patīk pavadīt laiku atpūšoties. Pūkam ir arī bariņš draugu, tie visi zināmā mērā ir līdzīgi viņam. Neviens nespēj ienīst Vinniju Pūku, jo viņš ir maigs un pārliecinošs.

Lasi vēl: Latvijā var braukt ar automašīnu satiksmē jau no 14 gadiem un tas ir pavisam nopietni!

Skorpions: Betmens

Skorpioni ir jūtīgi cilvēki ar spēcīgu gribasspēku sasniegt savus mērķus. Viņi ir emocionāli, bet māk bez īpašas piepūles to slēpt ar vēso attieksmi. Betmens arī ir jūtīgs un emocionāls. Vecāku nāve viņa sirdi sadauzīja sīkās drumslās, bet viņš to neizrādīja.

Strēlnieks: Sendija Čīka (no multfilmas Sūklis Bobs)

Strēlnieks ir viens no dīvainākajiem cilvēkiem, kādu iespējams sastapt. Šajā zīmē dzimuši piedzīvojumu meklētāji, kuriem patīk izklaidēties. Sendija vienmēr māk labi pavadīt laiku kopā ar Sūkli Bobu. Viņas idejas vienmēr ir aizraujošas un neticamas. Tās ir tik kardināli atšķirīgas, ka citi multfilmas tēli vēlas tās īstenot.

Mežāzis: Elza (Ledus sirds)

Elza, tāpat kā Mežāzis, ir nopietns un mazliet noslēgts, neizpaužot visus savus noslēpumus. Taču, bezgala atbildīgs un bieži vien varētu šķist nobriedušāks, salīdzinoši ar saviem vienaudžiem.

Ūdensvīrs: Sniegbaltīte

Ūdensvīra prāts vienmēr darbojas un meklē jaunas lietas. Sniegbaltīte, tā vietā, lai raudātu un baidītos, dodas uz mežu. Tā viņa uziet septiņus rūķīšus. Ūdensvīriem piemīt labestība un pēc dabas viņi ir pieņemoši. Kad Sniegbaltīte ierauga rūķīšus, viņu nesamulsina viņu īsais augums un dīvainais apģērbs. Viņa pieņem rūķīšus un nolemj pie tiem palikt.

Zivis: Burbulīte (Detektīvmeitenes)

Mīļa, jauka un bezgala emocionāla. Viņu ir viegli aizvainot un sāpināt. Tādas pašas ir arī Zivis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru