Lai arī cik dīvaini tas izklausītos mēs šos čipšus esam ēduši nepareizi. Ražotājs iesaka ēst šādi!

Mēs tev atklāsim šo to, ko, visticamāk, nemaz nenojauti par Pringles čipsiem. Ražotājs beidzot ir atklājis, kā tos vajadzētu ēst pareizi – droši vien līdz šim arī tu ar tiem našķojies ne tā, kā paredzēts!

Lasi vēl: Šajās situācijās klausi tikai un vienīgi savai intuīcijai !!!!

Mēs ikviens Pringles čipsus esam ēduši, atverot kārbiņu un ņemot ārā čipsi vienu pēc otra un liekot tos mutē. Izrādās, ka esam tos ēduši nepareizi – nu, vismaz ne tā, kā to paredzējis ražotājs.

Ja esi īstens Pringles čipsu cienītājs, tev, visticamāk, jau ir Pringles čipsu trauks – ar šī trauka palīdzību ražotājs vēlējās cilvēkiem parādīt, cik labi var garšot Prigles čipsi, kad tie tiek ēsti pareizi!

Ražotājs Pringles čipsus iesaka ēst no otra gala vai vismaz uz brīdi apgriezt kārbiņu otrādi pirms našķošanās.

Ražotājs šo skaidro ar īpašo veidu, kā tiek gatavoti čipsi. Pringles čipsi ar garšvielām tiek apbērti tikai no vienas puses. Attiecīgi, ja vēlies izbaudīt pilnīgāku garšu, iepakojumu vajag apgriezt ar kājām gaisā, lai nobirušās garšvielas pieķertos atpakaļ čipsiem.

Lai nedaudz mainītu klientu paradumus, Pringles čipsu pirkumam līdzi dāvināja cipšu trauku, kur attiecīgi, lai iebērtu čipsus, būtu kārbiņa jāapgriež otrādi. Klienti šo īsti neņēma vērā un turpina vēl joprojām baudīt čipsus “pa savam”. Vismaz labi, ka atrod arī citus izklaidējošus pielietojumus, piemēram, pīļu lūpu veidošanu no divām Pringles čipsu loksnītēm vai, kā zemāk varat redzēt video – apļa veidošana no Pringles čipsiem.

Video ir skatāms lūk, šeit: VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru