LAIKA MAŠĪNAS HOROSKOPS: kurā laikā un vietā balstoties uz savu zodiaka zīmi tu vēlētos nonākt…

Vai kādreiz esi aizdomājies, kādā valstī un kādā vēstures posmā tu vēlētos nokļūt vai, iespējams, palikt tur uz visiem laikiem?

Šis horoskops tev atklās, kādi ir katras zodiaka zīmes sapņi par vietu un laiku, kādā viņi vislabprātāk gribētu dzīvot. Ak, kad reiz beidzot izgudros Laika mašīnu!

Auns

Aunam imponē mežonīgie rietumi 19.gadsimta Amerikā, kad spēkā bija nežēlīgi dzīves likumi, notika sadursmes ar indiāņiem, uzdarbojās kovboji, tika meklēts zelts un notika divkaujas starp šerifiem  un bandītiem. Auni, kas pēc dabas ir iekarotāji, labprāt gribētu dzīvot šajā laikā, kad pār visu valdīja naudas un dedzinošas mīlestības vara.

Vērsis

Vērsis apbrīno vikingus, Ak, kā viņam gribētos nonākt šo skarbo vīru vidū un piedalīties viņu jūras braucienos, kuru gaitā tika veiktas laupīšanas un iekarotas jaunas teritorijas.

Dvīņi

Dvīņi vēlētos nonākt laikos, kad ceļojumi uz zvaigznēm būs tikpat pieejami kā lidojums lidmašīnā uz citu valsti, bet tad, kad nomirs mīļotais sunītis, būs iespējams radīt viņa klonu, kas ne ar ko neatšķirsies no oriģināla. Dvīņi sapņo par laikiem, kad cilvēks atklās nemirstības formulu un kļūs par Visuma un tā mīklu iekarotāju.

Vēzis

Vēzis gribētu nonākt 13.gadsmitā un būt liels feodālis ar vērienīgiem īpašumiem un vasaļu pulku. Vai vismaz bagāts zemes īpašnieks ar greznu muižu, skaistu sievu un bariņu gudru bērnu.

Lauva

Lauva, lasot vēsturiskus romānus, gribot negribot iztēlojas sevi aprakstītā moharha vietā. Viņš vēlētos dzīvot viduslaikos un būt kādas Eiropas valsts karalis.

Lasi vēl: Lēti un iedarbīgi – vesels saraksts problēmu, kuras iespējams risināt ar aktivētās ogles palīdzību

Jaunava

Jaunava, šķiet, ir vienīgā zodiaka zīme, kuru principā apmierina pašreizējie laiki. Tā dzīvo šodienā un nemīl nodoties bezjēdzīgai sapņošanai. Jaunava tomēr arī neatteiktos dzīvot 18.gadsimtā kādā dižciltīgā ģimenē.

Svari

Senā Ēģipte kultūras uzplaukuma laiks – lūk vieta, kurā Svari gribētu ielūkoties kaut ar vienu aci un beidzot uzzināt visus šīs mīklainās civilizācijas noslēpumus. Vēl Svariem patiktu nonākt Indijā, Japānā, Ķīnā, Šrilankā, Taizemē. Ja šīs zīmes pārstāvjiem būtu iespēja, viņi apbraukātu visas austrumu zemes.

Skorpions

Skorpions dotu priekšroku maģijas, nevis zinātnes pasaulei. Šīs zīmes pārstāvis lieliski justos kā ragana vai burvis, kam ir slepenas zināšanas un iespējas ietekmēt apkārtējos.

Strēlnieks

Strēlnieks ir viduslaiku bruņinieks-romantiķis. Viņš ar savu galantumu un Skaistās dāmas pielūgsmi gribētu nokļūt šajos laikos, kur mīlestības dēļ varētu bezbailīgi cīnīties ar pretinieku turnīros, bet pēc uzvaras aizvest baltā zirgā Skaisto dāmu uz savu pili mežā.

Mežāzis

Mežāzis dažkārt iztēlojas sevi par mācītu vientuļnieku kaut kur būdiņā meža vidū vai moharham pietuvinātu zvaigžņu tulku, kas atšifrē viņa sapņus. Galvenais ir atšķirtība no cilvēkiem, zināšanu spēks un iespēja slepeni ietekmēt notikumus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs gribētu pārcelties vismaz vienu, divus gadsimtus uz priekšu, kad valdīs datorizēts augsto tehnoloģiju un zinātnes laiks, bet cilvēks būs pilnā mērā ieguvis varu pār visiem parapsiholoģijas fenomeniem.

Zivis

Zivis dvēseles dziļumos sapņo nonākt mītiskā pasaulē, kur dzīvo rūķi un elfi, raganas un meža gari, plunčājas nāriņas un lido pūķi. Tā ir pasaule, kur valda nevis zinātne, bet maģija, un labais noteikti svin uzvaru pār ļaunumu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru