Laiks, nauda un vērtības… Kaspars ar savu ierakstu liek aizdomāties par vissvarīgāko


Cik no Jums, kas pašlaik lasa šo rakstu var uzlikt sev roku uz sirds un pateikt…. Es neesmu izniekojis ne vienu dzīves dienu? …. Vai vēl labāk – pieaugot esmu ieguvis pilnīgu brīvību un varu darīt to , ko vēlos! Jo tieši to jau arī mēs maziņi būdami gribējām sasniegt…. vai tad tāds nebija mērķis….

Jo vairāk mēs tiecamies būt neatkarīgi un patstāvīgi, jo tālāk atgrūžam savus mērķus par to, kādēļ mums tas viss vispār ir vajadzīgs!

Lielākā daļa cilvēku Jums pateiks…man ir viss, izņemot naudu…….. Patiesība ir šāda – MAN NAV NEKĀ, PAT SAVSTARPĒJO ATTIECĪBU AR SAVIEM RADINIEKIEM, VECĀKIEM, BĒRNIEM! – JO ES GANDRĪZ VISU LAIKU VELTU, LAI NOPELNĪTU NAUDU UN NOPIRKTU NEDAUDZ BRĪVĪBAS….. AR KURU, SAVUKĀRT ES VARĒŠU NOPIRKT MAZLIET RADINIEKU UN VECĀKU MĪLESTĪBAS… Nu PIEMĀRAM UZDĀVINOT TIEM KĀDU NEVAJDADZĪGU KRĀMU NO TV SHOP REKLĀMAS….

Viss kārtībā…es radiniekiem aizsūtīju draugos dāvaniņas un apsveikuma kartiņu… viņiem ar to pietiks… Lai skatās seriālus…. tos debīlos seriālus, kā piemēram „ VIŅAS MELO LABĀK!” Atraduši ar ko lielīties… Melot tas ir normāli???

Šis nav raksts… šīs ir emocijas, kuras ir vērts sajust un pārdomāt!

Mīliet savus tuvākos, nepārmetiet tiem to pieļautās kļūdas, jo mēs paši kļūdamies paŗāk bieži! Piezvaniet saviem draugiem, radiem, vecākiem, bērniem…. parunājiet un aizbrauciet ciemos AR TUKŠĀM ROKĀM!!! Bet aizbrauciet VIŅI GAIDA JŪS un ziniet, kas par jokiem – JUMS ARĪ TAS IR VAJADZĪGS, vairāk nekā Jūs varat iedomāties! UN JŪS TO ZINĀT!!!

Un atvadoties no tiem atvadieties uz mūžu, jo kāda no šīm skaistajām atvadu tikšanās reizēm TĀDA ARĪ BŪS!

LAIMĪGI cilvēki ir tie cilvēki, kuri savā LAIMĒ var ar kādu dalīties!!!

Un atceraties tās sarunas divatā ar sevi: „Kad izaugšu liels un pats pelnīšu naudu, tad gan es visu vasaru, visus trīs mēnešus pavadīšu laukos. Un neviens man to nevarēs aizliegt. Ne tētis, ne mamma!”

Mīliet viens otru!

Avots: facebook.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru