Latvietei, kura atrodas Anglijā, vienkārši trūkst vārdu par to, cik bezkaunīgi Latvijā tiekot zagta nauda!

Jau vairāki aizbraukušie pašvaldību vadītāji izteikušies ļoti skarbi par to, cik lielas naudas izšķērdēšanas notiek Latvijā, nemaz nerunājot par visām priekšvēlēšanu populisma izgājiniem tieši priekš jaunā reemigrācijas plāna, kuram pašā sākumā tika atvēlēti veseli 425 699 Eiro. LNT ziņu TOP 10 raidījums parāda, ka emigranti paši varot noskaidrot visu un viņi taču arī māk lietot internetu, valstij tāpēc nav jātērē nauda!

Lija Baha, kura atrodas Mančesterā izteikusies gaužām skarbi par to, ka Latvijā bezkaunīgi tiek zagta nauda, un viņa ir nesaprašanā, ka runa iet par tādām summām, kura ir ap pusmiljonu, tas vienkārši nav prātam atverams. Neviens noteikti nemaz par šo konkrēto situāciju neatbildēs un vēlāk uzrakstīs, ka plāns nav izdevies, taču nauda būs kārtīgi izsaimniekota.

Guntis Celmiņš, kurš dzīvo Anglijā izteicies ļoti skarbi : “Vai tad tas ir godīgi pret tiem visiem Latvijā esošajiem pilsoņiem, diez kāpēc viņos netiek ieguldīts? Mani tas tāpat nespētu uzrunāt, jo kad vēl atrados Latvijā, tad valstij nebija nemazākās intereses mani noturēt kā personību.”

Pie tam Latvijā ir pat saskatāmas diskiminācijas pazīmes, jo Latvijā atrodas ļoti daudz cilvēku, kuri vienkārši nespēj veikt visus savus maksājumus un viņiem ir nepieciešama palīdzības. Un tas ir labs pamats visiem priekšvēlēšanu kampaņu solītājiem. Jo viņi apgalvo, ja ievēlēsiet mūs, mēs padarīsim Jūsu dzīvi labāku, taču vai tā reāli notiek? Izteicies Artūrs, kurš dzīvo Mančesterā. Pie tam piebilda to, ka uz Latviešiem, kas atrodas Anglijā, tas neko nedos vispār!

Pašvaldībām noteikti vajadzētu konkrēti cīnīties par jaunu iedzīvotāju piesaistīšanu, taču kā izrādās ne visas novadu domes par visiem 100% atbalsta tieši šādā veidā tērēt pusmiljonu reemigrācijam plānam, taču pats dīvainākais – kur tad paliek šī nauda un piesaistītie cilvēki?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">London</cite>

    Vini vienkarsi sabazis vissu naudu pa kabataam un
    JAU TAGAD BRAUC UZ LATVIJU UKRAINI STRADAT UN DZIVOT LATVIJA VINI TAGAD ATNEM MUUUUUUSU DARBU KO MUMS TUR DARIT JA UKRAINI IR GALVENAKI TAGAD MUSU DZIMTENE
    UN DAZI UZNEMEJI PAT VINI GIMENEM PEERK DZIVOKLUS LAI VINI VARETU TUR DZIVOT UN STRADAT AR VISSU GIMENI BET DAZIEM PAT HOTELUS APMAKSA
    TAS IR APSIRDS!!!!!!!!!!
    Valdiba pamodoes ukraini nerunas latviesu valoda
    Un juuuuuuuuus cinaties par valsts valodu tad ir jautajums kada ta valoda buus pec 10 gadiem????????????
    RUSSIAN
    MAN ? IR VISS

Pievienot komentāru