Latvietis ar plakātu rokās protestē Uzvaras parkā – viņa virzienā izskan daudzi nikni vārdi

Zināms, ka simtiem cilvēku devās nolikt ziedus pie Uzvaras parkā esošā pieminekļa, tādējādi atzīmējot “Uzvaras dienu”. To plaši svin arī Krievijā, novērojusi LETA aģentūra.

Ziedus ieradās nolikt arī dažu valstu vēstnieki, visām amatpersonām līdzi sekoja teju 300 cilvēki.  No malas visu notiekošo vēroja arī vīrietis, kuram bija sagatavots īpašs plakāts uz kura bija rakstīts : “Kaunēties svinēt okupāciju.”

Pmanot konkrēto vīrieti, viņa virzienā skanēja dažādas frāzes un tika aicināts plakātu aizvākt. Visa pasākuma organizatori, kā arī Pol***jas pārstāvji ceremonijas beigās palūdza konkrēto vīrieti pamest parka teritoriju.

Parku nācās atstāt arī kādam citam vīrietim, kuram rokās bija plakāts uz kura bija rakstīts, ka Latvijā nepieciešams zināt valsts valodu.

Lūk arī pilnais video sižets :

Lasi vēl : 25 gadus vecā Saša parāda, kā izskatās pēc 9 mēnešu ilgas badošanās : “Jutos resna un neglīta”

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Edgars</cite>

    Kaut kāds stulbums lai svin savu Uzvaras dienu kāda nozīme paši ārzemēs arī svinam savus svētkus tad nekas nav līdz ko Krievi šeit svin tā pasaules gals kāda atšķirība ko kas svin virsū jau nevienam neskrien un nevienu neaizstiek taka ko sienas klāt kur nevajag. Mēs Latvieši 100% esam stulbi par nožēlu tāpēc jau valstī ir tāds pagrimums

  • <cite class="fn">Edgars</cite>

    Vane! lai svin tavu vecvecaku izvarošanu, pazemošanu utt. lai tik svin

Pievienot komentāru