Latvijā kādu iedzīvotāju pārsteidza stārķis Janvārī, kurš jau iekārtojies ligzdā

Estere ”Facebook” lietotājiem jautā: Es nezinu kā uz šo reaģēt. Šorīt pārsteidza ne tikai sniegs un sals bet STĀRĶIS. Kā rīkoties? Ko darīt?

Latvijas iedzīvotāja, kura uzņēma šīs fotogrāfijas uzskata, ka viņš nemigrēja, jo bija ievainots spārns. Iedzīvotājas teorija ir tāda, ka spārns sadzījis nesen un tagad sāk lidināties apkārt, lidojumā varēja redzēt spārnam robu, trūka spalvas.
Par cik šajā pusē audzē gaļas govis, viņš staigā tām pakaļ un apēd to ko govis no zemes uzar. Ciemojās arī pie vistām. Par cik silts, daudziem kaimiņiem mājputni ganās pa āru.
Tas laikam viss, kas novērots pagaidām. Tik nevar saprast kapēc viņš ligzdas maina, laikam meklē labāko.
”Facebook” lietotāji Esteres komentāru sadaļā pauž, ka stārķi nedrīkst šādi atstāt un ka kaut kas jādara lietas labā, lai radībiņa nenosaltu pie mīnusiem.
Jāpiemin, ka stārķis atrodas Ventspils novada apkārtnē. Daži lietotāji uzskata, ka stārķi jāliek mierā, jo viņš pats var izlemt, kad lidot prom un kad nē.
Tikmēr citi lietotāji ir bažās par stārķa nākotni un to vai ziemu viņš spēs izturēt. Tikmēr kāda cita lietotāja stāsta, ka viņai bijis līdzīgs gadījums, taču stārķi baroja un viņš dzīvoja kopā ar pīlēm kūti un tīri labi viņam apmierināja apstākļi kādos dzīvoja.
Cerēsim, ka ar stārķīti viss būs kārtībā!
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru