Latvijas Vese***as ministre Ilze Viņķele nākusi klajā ar jaunu un daudziem būtisku paziņojumu

Daudziem zināmā Vese***as ministre Ilze Viņķele caur interneta starpniecību mikroblogošanas vietnē Twitter paziņojusi kādu ļoti būtisku informāciju. Tas saistīts ar to, ka daudzi cer ar viņas palīdzību iegūt dažādus reālus labumus.

Savā Twitter kontā viņa rakstījusi šādi : “”Varu saprast, ka lūdz palīdzību (pat ja nevaru palīdzēt) konkrētos gadījumos, kad tuvinieks saslimis un nav skaidrības, ko darīt. Bet lūgt ‘iekārtot’ bērnu valsts apmaksātā rezidentūrā – nevajag tā. Es tādas lietas nedaru un nedarīšu. Tāpat kā visu citu, kas šim līdzīgs,” mikroblogošanas vietnē twitter raksta ministre.”

Lasi vēl : Eiropas Komisija atklājusi cik patiesībā Latvija ir nabadzīga. Paziņojumā ir atklātas skarbas lietas!

Ja tiek apskatīta Vese***as ministrijas mājas lapa, tad redzams, ka rezidentūra ir akreditēta tikai un vienīgi profesionālās izglītības programma pēc noteiktas ārsta pamatspecialitātes.

Interesanti ir tas, ka rezidentūras programmās ārsta pamatspecialitātes iegūšanai uzņem tikai tās personas, kas ir sekmīgi apguvušas sešus gadus ilgu medicīnas stuāciju programmu, kā arī ieguvušas ārsta grādu, kas ir diezgan pamatīgs rādītājs.

Kāds ir Jūsu viedoklis par Viņķeles izteikumiem saistībā ar cilvēka prasīto pret viņu un viņas pienākumiem?

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru