Līdz 2018. gada 19. augustam ir pats grūtākais vasaras periods. Lūk, kā var tikt cauri šim laikam bez zaudējumiem!

Merkurs ir viena no galvenajām planētām, kas atbild par cilvēka rīcību un uzvedību, par mijiedarbību ar ārējo pasauli un par veiksmīgu plānu un mērķu īstenošanu reālajā dzīvē.

Lasi vēl: “Piedzemdēšu viņam bērnu un nekur no manis viņš neliksies!”

Pēdējās dienās Merkura ātrums sāk samazināties, tas ir vēstnesis tam, ka iestājas sarežģītākā panētas bremzēšanas fāze. Parasti šajā laikā cilvēkiem nepiepildās ieceres, tiek atlikta svarīgu dokumentu un līgu parakstīšana, tiek izjauktas ieplānotās tikšanās un pārrunas.

Jau 2018. gada 7. jūlijā, noslēdzot savu veco ciklu, Merkurs ieiet Lauvas zvaigznāja cilpā. Tas nozīmē, ka sākas jaunu atklājumu un visu iepriekš uzdotu uzdevumu atrisinājuma laiks.”

Lauvas zīmes ietekmē, planēta palīdz cilvēkam pašizpausmē, pasaules iepazīstināšanā ar sevi un savu sniegumu, jaunu horizontu atklāšanā un augstāku daiļrades virsotņu sasniegšanā. Tieši šos aspektus visa jūlija un augusta garumā ietekmēs aptumsumi un Lielais Marsa trigons uz Lauvas-Ūdensvīra ass, kas nozīmē pārmaiņas dažādās darbības sfērās, kā arī liktenīgas pārmaiņas dzīvē. Šajā laikā ir vērts pievērsties pašizaugsmei, nomainīt ierastās dzīves lomas, veltīt sevi zinātnei vai mīlestībai.

Lauvas zīme nozīmē arī to, ka izvēlētā dzīves pozīcija tiks balstīta tikai savās personīgajās interesēs, kas būs pretstatā sabiedrības viedoklim. Šis laiks paies ar devīzēm: „Es pats”, „Es varu”, „Es visu zinu”, „Es atrisināšu”. Pārlieku lielas pašpārliecinātības fonā radīsies jauni mērķi un vēlmes, kas reizēm tomēr nonāks pretrunā ar reālām cilvēka spējām. Tāpēc ir ļoti svarīgi šajā laikā pieņemt patiesi pārdomātus lēmumus un adekvāti izvērtētsituāciju.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru