Līdz 2018. gada 19. augustam ir pats grūtākais vasaras periods. Lūk, kā var tikt cauri šim laikam bez zaudējumiem!

Kurām zodiaka zīmēm klāsies grūtāk, bet kuras jutīsies labāk

Merkurs ieies cilpā 7. jūlijā un pabeigs savu atrašanos tajā 9. augustā. Tas ir viens no grūtākajiem retrogrāda periodiem, jo tas apzīmē „apstāšanos” un „bremzēšanu”. No vienas puses šis ir ieceru un plānu īstenošanas laiks, no otras puses – gluži otrādi, cilvēkiem rodas dažādi pārpratumi un šķēršļi. Otrajā gadījumā tas ir signāls tam, ka dzīvē ar steigu jāievieš kādas pārmaiņas.

Visizteiktāk planētas cilpa ietekmēs Lauvas zīmē dzimušos. Tieši viņiem nāksies pārskatīt savas intereses un vēlmes tuvākajam laikam. Auniem un Strēlniekiem paveiksies vairāk, viņiem Merkurs palīdzēs tikt skaidrībā ar sevi un saviem dzīves mērķiem, paātrinās jaunu radošu projektu izstrādi un īstenošanu. Skorpioniem, Vēršiem un Ūdensvīriem klāsies vissmagāk, jo šo zīmju pārstāvjiem radīsies vairāk rūpju mājas solī un darbā, kā arī nāksies būt pacietīgākiem un izturīgākiem privātajā dzīvē un saskarsmē ar tuviniekiem.

Nevar izslēgt iespēju, ka visa jūlija un augusta garumā aktualizēsiessituācijas, kas radušās vēl pavasarī (marts-aprīlis). Katrs no mums vai nu izbaudīs pielikto pūļu rezultātus, vai arī būs spiests likvidēt veco problēmu sekas.

Ar ko ir īpašs laiks no 4. līdz 9. jūlijam

Laikā no 4. līdz 9. jūlijam Jupitera un Marsa aspekts papildinās Merkura cilpu un veidosies kvadrants. Šis ir mērķu noteikšanas un jaunu uzdevumu laiks. Saspringtu situāciju dēļ (ideoloģiskie konflikti, gadījumi, kas nonāk pretrunā ar taisnīguma un godīguma principiem) rodas globālu pārmaiņu nepieciešamība.

Ir nepieciešam sekot tam, lai, pierādot sevi un savas spējas, netiktu aizskartas citu cilvēku jūtas. Jāmācās risināt konfliktsituācijas miermīlīgā ceļā. Vajadzētu atteikties no bezjēdzīgiem strīdiem, ja to vienīgais mērķis ir sava pašvērtējuma celšana, taču savu interešu virzīšanai un svarīgu mērķu sasniegšanai ir jāpieliek visas pūles un ambīcijas. Ja pirmajā gadījumā iznākumā būs vien spēku izsīkums, tad otraja radīsies jaunas iespējas plānu realizācijai.

Lasi vēl: Ja nevēlies ravēt starp dobēm, tad šis variants tevi ļoooti iepriecinās!

Kādi notikumi gaidāmi pēc 26. jūlija

Divas-trīs dienas pirms un pēc 26.  jūlija Merkurs praktiski paliek nekustīgs. Pašrealizācija, daiļrade, mīlestība un atzinība – visos šajos jautājumos sagaidāmi svarīgi pagrieziena punkti. Vai nu cilvēks sasniegs visu to, par ko sen sapņots, vai arī iegūs jaunas problēmas un iekļūs nepatīkamās situācijās. Viss ir atkarīgs no tā, cik ļoti dotajā brīdī šādas pārmaiņas cilvēkam ir nepieciešamas.

Šis laiks ir labvēlīgs:

  • vecu lietu pabeigšanai un rezultātu apkopošanai;
  • jaunu mērķu un uzdevumu izvirzīšanai;
  • pieredzes, uzkrātu zināšanu un iegūtu sakaru izmantošanai izvirzītu uzdevumu risināšanā;
  • lai meklētu jaunas iespējas vecu konfliktu risināšanā;
  • lai apgūtu jaunas zināšanas, prasmes un iemaņas, kas varētu noderēt tuvākajā laikā.

Kādos gadījumos jābūt piesardzīgam:

  • jaunu projektu un ieceru īstenošanā, ja vien neturpina iepriekš uzsākto;
  • grafiku un plānu ievērošanā, jo šajā laikā visas sakaru sistēmas ir restartēšanas režīmā, tam seko neuzmanība un aizmāršība;
  • sapratnes un atbalsta meklēšanā pie kolēģiem un tuviniekiem;
  • sakaru līdzekļu, transporta un tehnikas izmantošanā. pastāv liels avāriju un bojājumu risks;
  • tehnikas un iekārtu pirkšanā; jaunu vienošanu slēgšanā.

Kā pareizi pavadīt laiku no 9. augusta līdz 2. septembrim

Laiks no 9. augusta līdz 2. septembrim raksturojams kā jaunu radošu ideju un plānu īstenošanas laiks. Ir svarīgi arī jau paveikto darbu kopsavilkums un sasniegto rezultātu izvērtēšana. Viss, kas šajā laikā aizsākts, tiks turpināts arī visā nākošā cikla garumā.

Kam šis laiks būs labvēlīgs

  • Dažādu jaunu plānu, projektu, norunu un nodomu īstenošanai.
  • Jaunu pieeju, iemaņu un problēmu risināšanas algoritmu ieviešanai un pielietošanai, arī jaunu apstākļu radīšanai.
  • Jaunu darbības virzienu apgūšanai un jau esošu zināšanu nostiprināšanai.

Kam jāpievērš uzmanība

Laika sprīdī no 9. augusta līdz 2. septembrim vairums ārējās ietekmes procesu atrodas restartēšanas un atjaunošanas fāzē, līdz ar to pastāv liela grūtību un kļūdu varbūtība jaunajos aizsākumos.

Nevajadzētu uzņemties pārāk daudz un censties aptvert vairākas nozares vienlaikus. Visticamāk, tam pietrūks gan spēka, gan spēju.

Merkura cilpa Lauvas zvaigznājā atnesīs daudzas pārmaiņas cilvēku dzīvēs. Elektīvās astroloģijas zināšanas palīdz gan ieplānot svarīgus notikumus, gan pasargāt sevi no nelabvēlīgām sekām. Nav jābaidās no retrogrādā Merkura, galvenais sekot pamata padomiem darba lietu un notikumu plānošanā šajā laikā.

Avots:

cluber

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru