Lielais mīlestības horoskops februārim un visiem pārējiem gada mēnešiem

Pārsteigumi – tas ir labi, bet kurš gan atteiksies ar vienu aci paskatīties uz nākotni? Par laimi, astroloģija ļauj mums to izdarīt.

Lasi vēl: Kādēļ nevajadzētu cīnīties par mirstoša cilvēka dzīvību? Šaušelīgs ieteikums no ārstes Aleksejevas

Un jebkurā gadījumā ir jātic tam, ka visas dzīves situācijas, kuras Visums mums rada, ir jāizmanto savā labā. Un tā, iepazīstieties – mīlestības un romantisko attiecību horoskops 2018. gadam.

AUNS

Šis gads Auniem droši vien paliks atmiņā – tas ir dāsns ar romantiskām tikšanās reizēm un pieķeršanos, sola ne tikai aizraušanos, bet arī īstu mīlestību un neviltotu kaisli. Pēc diezgan saspringta 2017. gada, jūs varat rēķināties ar ilgi gaidīto stabilitāti, emocionālu komfortu un uzticamām attiecībām. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji satiks savu “ideālo otro pusīti” – tieši to, par kuras esamību viņi ne brīdi nešaubījās.

Gads iepriecinās arī tos, kuri jau ir satikuši savu likteni – esošās attiecības kļūst vēl izturīgākas, romantiskās saiknes iegūst prakstiski neizjaucamu raksturu.

Izbaudiet katru mirkli, kuru pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku. Šajā gadā jums ir iespēja saprast, kas īsti ir patiesa harmonija attiecībās.
Gada beigas ir vēl labvēlīgāks laiks laulībām.

VĒRSIS

Vērši ir ļoti mierīgi un līdzsvaroti, viņiem izdodas kontrolēt gan pašiem savas emocijas, gan to izpausmi. Pat, ja jūtas, kuras jums liekas nevajadzīgas, rodas, jūs neļaujat tām nostiprināties un pieaugt. Tieši tāpēc šajā gadā daudzie Vēršu romāni būs krāsoti pragmātiskos toņos; iespējamas aprēķina laulības, sakari, kas pirmkārt ns kādu labumu, un pēc tam – prieku.

Pat tajos retajos brīžos, kad mīlestība izrādās stiprāka par veselo saprātu, jūs izvairāties no neapdomātas rīcības, muļķībām, šaubīgām intrigām. Protams, ka tādējādi jūs sev liedzat asas izjūtas un pārdzīvojumus, bet, no otras puses, kad gads beigsies – jums nebūs, ko nožēlot un par ko kaunēties.
Visas vissvarīgākās tikšanās notiks gada beigās. Tieši tajā laikā jums vajadzētu īpaši uzmanīgi ieklausīties savā intuīcijā: jo tikai tā var pateikt priekšā, vai jūsu priekšā ir “tas īstais cilvēks”.

Vērši, kuri jau ir atraduši savu “otro pusīti”, šogad centīsies palielināt romantikas leņķi attiecībās. Iespējami kopēji ceļojumi, atpūta divvientulībā kādā ainaviskā pludmalē. Jums izdodas atrast līdzsvaru starp savām paša vēlmēm un partnera tieksmēm, tā kā gads visā visumā labvēlīgi ietekmēs attiecības. Ja jūsu mīļotais cilvēks arī ir Vērsis, tad centieties pavadīt ar viņu pēc iespējas vairāk laika.

DVĪŅI

Nākamajā gadā zvaigznes ne reizi vien izrādīs jums savu labvēlību. “Mīlestība” – tas ir jautājums, kas dienas kārtībā parādīsies biežāk nekā jebkad agrāk.
Ja pēdējā laikā jūsu privātajā dzīvē radās problēmas, kurām likās, ka nav atrisinājuma, tad 2018. gadā jūs varēsiet pārliecināties par to, ka situācija nemaz nav bezizejas, un viss vēl var nokārtoties vislabākajā veidā. Nebaidieties pieņemt stingrus lēmumus. Dažiem šīs zīmes pārstāvjiem nāksies pašiem pēc savas iniciatīvas pārtraukt problemātiskās attiecības – kā balva būs iespēja satikt savu laimi.

Lasi vēl: Diemžēl šie zodiaka zīmju pāri veido briesmīgu un mokošu mīlestību!

Harmoniskiem pāriem gads ir labvēlīgs. Daudzi Dvīņi 2018. gadā spers atbildīgu soli – piemēram, nodibinās laulību vai arī kļūs par vecākiem. Pret tādām pārmaiņām attiecieties mierīgi, tās nesola neko sliktu.

Ja jūs atrodaties savas otrās pusītes meklējumos, tad pievērsiet uzmnaību interešu klubiem, priekšroku dodiet nevis iepazīšanās mājaslapām, bet gan tematiskajiem forumiem. Nākamajā gadā starp vienādi domājošiem viegli radīsies abpusējas simpātijas, mērķtiecīgi pārvēršoties par dziļām un spēcīgām jūtām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru