Lielais mīlestības horoskops februārim un visiem pārējiem gada mēnešiem

VĒZIS

Jūs sagaida neslikts gads. Diez vai var runāt par kaislību vētru vai romantikas ūdenskritumu, bet abpusējas sapratnes upe būs pilna. Šī gada notikumi ļaus jums iekārtoties ar komfortu – tas ir, izveidot attiecības ar tādu cilvēku, kurš jūs sapratīs bez vārdiem. Nu, vismaz no pusvārda noteikti.
Nav pamata satraukumam arī tiem Vēžiem, kuri jau ir satikuši savu “otro pusīti”. Pirmajos gada mēnešos jūs ne bez piepūles pārvarēsiet šādas-tādas grūtības, bet tālāk jūsu attiecības tikai kļūs arvien stiprākas.

Ja jūs tomēr jūtat, ka cilvēks, kura dēļ jūs esat gatavi uz jebkāda veida upuri, attālinās no jums, atsakās no komunikācijas, nemaz neaizdomājoties par sāpēm, kuras jums nodara, atrodiet sevī spēku šīs attiecības pārtraukt. 2018. gadā atbrīvošanās no “mīlestības balasta” notiks gandrīz bez sāpēm.

Romantiskas attiecības, kas uzsāktas šajā gadā balstītas savukārt uz abpusēju cieņu. Tieši tā, un nevis romantiskas vakariņas sveču gaismā (nu, no tām arī nevajag atteikties), palīdz cieņpilni iziet no jebkuras situācijas.

LAUVA

Vēlaties, lai nākamais gads jums būtu laimīgs? Gatavojieties pārmaiņām! Tās notiks visās dzīves sfērās, un romantiskās attiecības nav izņēmums. Šī gada notikumi liks jums no jauna paskatīties uz tām lomām, kuras spēlējat jūs un jūsu partneris. Jāatzīst, ka daudzas Lauvas būs nepatīkami pārsteigtas no redzētā, bet dažām kļūs patiešām kauns.

Atcerieties, ka uzreiz visas problēmas nevar atrisināt – būs vajadzīgi gan novērojumi, gan analīze, un sarežģītas sarunas ar mīļoto cilvēku. Reizēm jums liksies, ka harmonija, kuru jūs abi tik ļoti vēlaties, ir sasniegta; bet pietiek ar jebkāda veida nieku, lai zeme atkal pazustu zem kājām. Jums nāksies iemācīties izpaust savas jūtas tā, lai partnerim ne tikai būtu saprotami, bet arī patīkami. Jā, jums vajadzēs papūlēties vairāk nekā jūsu “otrajai pusītei”, un ir bezjēdzīgi sūdzēties par likteņa netaisnīgumu.

Vai vientuļajām Lauvām ir cerības 2018. gadā satikt savu likteni? Bez šaubām! Bet satikt piemērotu cilvēku ir viens, bet izveidot un saglabāt attiecības – pilnīgi kaut kas cits. Jums nebūs viegli pat “konfekšu-pušķu” periodā, kur nu runāt par laiku, kad randiņu romantiku nomainīs kopēja sadzīve.

Jebkurā gadījumā, šis gads jums būs ļoti svarīgs. Lai kā arī neizveidotos notikumi, jūs iegūsiet ārkārtīgi vērtīgu pieredzi, uzzināsiet kaut ko jaunu par sevi, un iemācīsieties labāk saprast cilvēkus, kuri ir jums apkārt.

JAUNAVA

Jums priekšā nevienmērīgs gads. Pirmie tā mēneši būs grūtību pilni. Lieta tāda, ka šajā laikā jūs (ne bez pūlēm un ciešanām) atbrīvosieties no nevajadzīgā, izbeigsiet destruktīvas, bezcerīgas attiecības. Paradoksāli, bet cilvēki, kuri 2017. gadā visādi demonstrēja savu neatkarību un pašpietiekamību, centīsies pievērst jūsu uzmanību, iekarot simpātijas. Neatdodieties!Tādas manipulācijas ir nepieciešamas tikai tāpēc, lai sāktu jaunu spēles raundu, kurā jūs atkal būsiet zaudētājs.

Izrādiet stingrību, un pakāpeniski sāpes mazināsies. Jūs gaida emocionāla atdzimšana, kas nepieciešama jauna romāna uzsākšanai – tāda, kas necietīs “astes” no jūsu iepriekšējām attiecībām.

Diezgan sarežģīts gads būs arī ģimeniskajām un iemīlejušajām Jaunavām. Abpusējas sapratnes trūkums ir galvenā problēma, par kuras risināšanu jums jābaidās ne vienu mēnesi vien. Bet, ja jūs vēlaties saglabāt un nogludināt attiecības, tad obligāti to izdarīsiet. Centieties izvairīties no pārāk cietsirdīgām metodēm, esiet iecietīgi pret mīļoto cilvēku pat, ja ne vienmēr esat ar viņu vienisprātis.

SVARI

Atcerieties, vai jums ir nepiepildīti sapņi, vēl labāk – sastādiet to maksimāli pilnīgu sarakstu. Šajā gadā jūs izsvītrosiet vienu punktu pēc otra! Piepildīsies vēlēšanās, notiks tas, ko jūs tik ilgi esat gaidījis, arī pārsteigumi izrādīsies ārkārtīgi patīkami.

Personīgajā dzīvē notiks tās pārmaiņas, par kuru iespējamību jūs jau šaubījāties. Kļūst pavisam skaidrs, ka cilvēks, kurš jums ir dārgs, ne tikai atbild uz jūsu jūtām, bet arī ir gatavs saistīt sevi ar laulības saitēm!

Ziema un pavasara sākums ir ārkārtīgi labvēlīgs laiks atpūtai un braucieniem. Kāpēc mēs par to runājam mīlestības horoskopā? Tāpēc, ka ir ārkārtīgi augsta kūrorta, atvaļinājuma un ceļojuma romānu iespējamība. Un tikai jums ir jāizlemj, cik ilgi turpināsies attiecības, kas sākušās otrā pasaules galā. Ja nav nekādas iespējas doties ceļojumā, tad pamēģiniet  “aklo randiņu” – rezultāts jūs patīkami pārsteigs.

Nepatīkami brīži sagaida iemīlējušos Svarus gada vidū: šajā laikā jūsu tiekšanās visu kontrole būs ārpus saprāta robežām, un knapi būs partnerim pa prātam. Iespējamas arī greizsirdības un aizdomīguma izpausmes. Jūsu ne pie kā nevainīgā “otrā pusīte” tiks apvainota neuzticībā!

SKORPIONS

Nelīdzens un neviennozīmīgs gads – te labs, te grūti izturams. Pie tā plusiem var pievienot to, ka jau esošas jūtas kļūst dziļākas un izturīgākas. Rezultātā daudzi Skorpioni, kuri ilgu laiku nereģistrēja savas attiecības ar savu “otro pusīti”, beidzot dosies pie altāra. Turklāt atbildīgais lēmums par stāšanos laulībā tiks pieņemts viegli, bez iekšējas pretošanās un šaubām, bet pirmskāzu klapatas nebūt neliksies mokošas.

Tie Skorpioni, kas atrodas partnera meklējumos, negaidīti atklās, ka jau viņu pazīst – paziņas, draudzīgas vai darba attiecības atvērsies no romantiskās puses. Tas, kas agrāk likās gandrīz neiespējams, kļūst reāls, bet no tā ne mazāk patīkams!

Bet ir arī sliktā ziņa. Jūs kaut kur pazaudējāt savu pacietības trauku, un tā vietā izmantojat kaut ko līdzīgi kristāla glāzei; vismaz piepildās tā acumirklī. Tāpēc šī gada laikā pat harmonisku pāru vidū radīsies strīdi, turklāt pavisam nopietni. Jūsu apvainojošie vārdi, pretenzijas un pārmetumi nebūs viegli aizmirstami, turklāt jūs pat arī necenšaties nogludināt savu vainu. Nav pārsteigums, ka jūsu partneris izrādīs neapmierinātību.

Mācieties mierīgi apspriest problēmas. 2018. gadā tas būs vienkārši nepieciešams.

 STRĒLNIEKS

Jūs virza ziņkāre. Gribas pamēģināt kaut ko jaunu, vienkāršas un saprotamas attiecības jūs jau vairs neapmierina. Vientuļi Strēlnieki steidz meklēt partnerus ar sarežģītu raksturu un neviennozīmīgu skatu uz pasauli, bet iemīlējušies šīs zīmes pārstāvji cenšas savā “otrajā pusītē” atklāt kaut kot ādu, ko agrāk nebija pamanījuši. Abām nodarbēm varētu būt nepatīkamas sekas, ja jūs būtu dzimuši citā Zodiaka zīmē. Bet strēlnieku firmas intuīcija saka priekšā, kad vajag apstāties, tādējādi pasargājot sevi no daudzām problēmām.

Godīgi sakot, šis gads labāk noder draudzībai un nevis mīlestībai. Pat visromantiskākās attiecības to vien dara, kā ievirzās draudzības gultnē, un jums nākas papūlēties, lai saglabātu kaisli. Atcerieties par to, cik svarīga ir harmonija intīmajās attiecības, un esiet gatavi piekāpties partnera vēlmēm.

Šajā gadā jums biežāk, nekā jebkad agrāk, nāksies apmeklēt dažāda veida ģimenes pasākumus un svētkus. Ja jūs esat vientuļš – nenoraidiet nevienu piedāvājumu! Ticamība satikt savu “otro pusīti” kāda kāzās ir ļoti augsta.
Galvenais, lai jūsu izvēle nekristu par labu nevienam no svētku vaininiekiem.

Šajā gadā jums ne reizi vien radīsies vēlme atgriezties pagātnē, atjaunot senas attiecības; trūkumi labvēlīgās situācijās nebūt. Bet, ja jūs esat apguvis dzīves mācības un jums nav vajadzība atkārtot jau notikušo, skatieties uz priekšu. Viss pats labākais ir tur!

MEŽĀZIS

Mīlestība un romantiskās attiecības šogad spēlēs ļoti svarīgu lomu jūsu dzīvē. Lietas aiziet otrajā vietā – lūk, cik spilgti iedegsies kaisles! Jūs esat spējīgi aizmirst par saviem pienākumiem un solījumiem, apdraudēt savu paša nākotni, lai tikai nedaudz laika pavadītu ar cilvēku, kurš licis jūsu sirdij sisties ar dubultu spēku. Bet atcerieties: jo spilgtākas attiecības, jo tās īslaicīgākas. Šis skumjais noteikums būs aktuāls visa gada garumā.

Mežāžiem, kuri jau ir satikuši savu otro pusīti, notikumi liks atcerēties par to, cik svarīgi ir klausīties savā “otrajā pusītē”, cienīt partnera intereses. Tikai tā jūs varēsiet atrisināt sakrājušās problēmas gada vidū, lai pārējos mēnešus baudītu savstarpēju sapratni un harmoniju.

Un nepadodieties. Ja kaut kas uzreiz nesanāk – varbūt, jums vienkārši nepaveicās. Pamēģiniet vēlreiz, un rezultāti būs labāki. Jums ir tieksme ātri padoties, nodoties pesimistiskām domām un žēlot sevi. Ticiet, 2018. gadu var pavadīt daudz interesantāk!

ŪDENSVĪRS

 2018. gads ir lielisks gads, lai stātos laulībā. Ja jūs esat iemīlējies, un, ja jūtas ir abpusējas, tad izrādiet iniciatīvum, lai zvana kāzu zvani!

Kas ir, neticās? Velti, gads patiešām solās būt ļoti labs. Pat tiem vientuļajiem Ūdensvīriem, kuri jau gandrīz taisās pārlikt lielu krustu pār savu privāto dzīvi, zvaigznes sola liktenīgu tikšanos, pēc kuras viss pārsteidzošā kārtā izmainīsies uz labo pusi. Jūsu uzdevums – biežāk būt cilvēkos, piedalīties jebkuros pasākumos, kas ļauj izveidot jaunas pazīšanās. Darba ballītes arī ir sarakstā, jo dienesta romānu iespējamība ir ļoti augsta.

Izveidojušies pāri pārdzīvos gadu gandrīz bez satricinājumiem. Sīkas nesaskaņas un uztrukumi nav izslēgti, bet ne jūs, ne jūsu “otrā pusīte” neņemsiet tās pie sirds. Pat, ja sākumā viss nenotiks gluži tā, kā jūs vēlaties, ar laiku jūs tomēr panāksiet savu, un tādēļ nebūs jārīkojas stingri un agresīvi.

ZIVIS

2018. gadā sapņainība un romantika palīdzēs jums ne tikai izdomāt viskaut ko interesantu, bet arī iegūt pilnīgi reālu, zemes laimi. Jūs satiksiet cilvēku, kas netic patiesai mīlestībai, un jūs varēsiet viņu pārliecināt par to, ka šīs jūtas patiesi eksistē. Bet nepārvērtējiet savas spējas ārstēt citu sirdssāpes: jo jums ir vajadzīgs mīļotais cilvēks un dzīvesbiedrs, un nevis pacietīgs pacients, ar tieksmi uz simulēšanu.

Sapņi piepildās tiem, kuri ir saistījuši sevi ar mīlas saitēm. Nokārtojušās attiecības mainās, kļūst tieši tādas, kādas jūs vēlējāties tās ieraudzīt. Patīkami, ka tur nevajag pārāk daudz piepūlēties, izdarīt spiedienu uz partneril viss notiek vairāk vai mazāk pats no sevis.

Jūs ļoti nopietni attiecaties pret pienākumiem un solījumiem, un to pašu sagaidāt arī no savas “otrās pusītes”. Attiecības ar neuzticamu cilvēku knapi pārdzīvos šo gadu pat tad, ja jūs tās sargāsiet no visiem spēkiem, un pieverot acis uz bēdīgo realitāti. Bet tas arī ir uz labu: 2018. gadā intervāls starp šķiršanos un jaunām tikšanām būs ļoti nenozīmīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru