Liepājas muzejā var iegādāties biļetes uz Latvijas simtgades zaļumballi

No 1. augusta Liepājas muzeja kasē iespējams iegādāties biļetes uz Latvijas simtgadei veltīto zaļumballi, kas norisināsies 11. augustā Liepājas muzeja dārzā, Kūrmājas prospektā 16/18.

Zaļumballes muzikālo daļu plkst. 20 atklās un viesus sagaidīs Oleksija Demčenko “Džeza kvartets”. Par apmeklētāju labsajūtu un izklaidi rūpēsies zaļumballes vadītāja, Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska, kura kopā ar Kristeru Kupču sniegs arī muzikālu priekšnesumu.

Balles turpinājumā līdz plkst. 01 būs iespēja kārtīgi izdejoties latviešu populārāko dziesmu ritmos kopā ar Elizabeti Zagorsku un “Mīlas svētku orķestri”.

Balles viesi varēs ne tikai ļauties zaļumballes valdzinājumam, priecāties par satikšanos, dejot un patīkami pavadīt laiku muzeja dārzā, bet arī fotografēties īpaši iekārtotā foto stūrītī un iesaistīties loterijā.

Pasākuma gaitā gaidāmi arī dažādi pārsteigumi. Par viesu labsajūtu rūpēsies restorāns “Oskars”, piedāvājot gardus ēdienus un dzērienus, bet zaļumballes viesiem ir iespēja ņemt līdz arī “groziņus”.

Ieejas maksa ballē ir 5 eiro, un vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūgums biļešu iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi. Arī zaļumballes vakarā, 11. augustā, vēl būs iespējams iegādāties neliela skaita biļetes. Īpaši gaidīti viesi ballē būs Liepājas politiski represēto kluba, “Daugavas Vanagi Latvijā” Liepājas nodaļas, Latvijas nacionālo partizānu Liepājas nodaļas, Latviešu strēlnieku apvienības Liepājas nodaļas biedri, kā arī Liepājas Optimistu pulka biedri, kuriem ieeja būs bez maksas.

Simtgades zaļumballe notiek Latvijas valsts simtgades programmas ietvaros simts dienas pirms valsts 100. dzimšanas dienas un turpina tradīciju dejot, muzicēt un kopā būt Latvijā un citviet pasaulē. Tas ir aicinājums satikties ikvienam – tiem, kuru jaunības garšā zaļumballēm bijusi īpaša nots, un tiem, kuri šo Latvijas tradīciju vēl tikai iepazīst.

Pasākums notiek ar Latvijas Republikas Kultūras ministrijas, Liepājas pilsētas domes un Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstu.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un video filmēšana. Personas datu saturošās informācijas apstrāde tiks veikta tikai norādītos un likumīgos nolūkos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru