Liktenis ir lēmis iejaukties šo zodiaka zīmju dzīvēs, laika posmā no 16.aprīļa līdz 23.aprīlim

Laika posms no 16. līdz 23.aprīlim daudziem būs veiksmīgs. Astrologi prognozē, ka laimīgo kategorijā iekļūs četru zodiaka zīmju pārstāvji, kuriem liktenis ir sagatavojis labas ziņas.

Auns

Auni nesen izgāja cauri vairākiem dzīves pārbaudījumiem. Šķita, ka Fortūna no viņiem ir pilnībā novērsusies. Pēdējā laikā Auniem klājies pavisam grūti, jo daudzi no viņiem zaudējuši darbu un pat palikuši bez atlaišanas pabalsta.

Auni irpilnībā apjukuši un nokāruši degunu. Viņu galvā valda haoss, bet dvēselē tukšums. Tomēr liktenis gatavojas iejaukties netaisnīgajā notikumu gaitā!

No 16. līdz 23. aprīlim Auni saņems ziņas, kas viņus burtiski šokēs pozitīvā nozīmē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem tiks piedāvāts lielisks darbs ar iespaidīgu atalgojumu, kas vairākkārtīgi pārsniegs viņu iepriekšējos ienākumus.

Dvīņi

Dvīņi jau sen ilgojas pēc cilvēka, ar kuru ar viņus saista radniecīgas saites. Līdztekus As**sradniecībai šis cilvēks ir arī tuvs Dvīņu draugs.

Tāpēc viņu skumjas bija divtik pamatotas. Neskatoties uz saziņas trūkumu pēdējā laikā, nesen Dvīņi sazvanījās ar radinieku un sirsnīgi izrunājās.

Turklāt viņi pat vienojās drīzumā satikties, tomēr pēdējā laika notikumi ieviesa korekcijas Dvīņu plānos. Tāpēc no kopīgas pasēdēšanas pagaidām jāatsakās, bet labas ziņas joprojām ir vērts gaidīt.

Laikā no 16. līdz 23. aprīlimDvīņi uzzinās, ka radinieks viņiem ir sagatavojis dāvanu par iespaidīgu naudas summu. Šī velte paredzēta kā sirsnīgs pārsteigums, lai svinētu satikšanos pēc ilgstošas atšķirtības.

Jaunava

Pedantiskās Jaunavas pēdējā laikā ir tā noraizējušās, ka nespēj atrast sev vietu. Jo pavisam nesenā pagātnē šīs zodiaka zīmes pārstāvji plānoja paveikt svarīgu lietu.

Bet rezultātā notikumi sāka attīstīties pavisam savādāk, un kādā brīdī Jaunavām sāka šķist, ka viņu ieceres ir pārvērtušās pelnos.

Tomēr no 16. aprīļa Jaunava saņems ziņas, kas iejauksies notikumu gaitā. Jaunumi, no vienas puses, nomierinās Jaunavas, no otras puses – sniegs pārliecinātību. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ar jauniem spēkiem metīsies īstenot savu plānu. Līdz 23. aprīlim viņi varēs veiksmīgi pabeigt iecerēto. Turklāt Jaunavām pat būs grūti noticēt, ka izdevies visu paveikt savlaicīgi.

 Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru