Linda Leen nākusi klajā ar paziņojumu par to, cik ļoti ir satraukta par Rīgā notiekošo

Zināms tas, ka kopš ceturtdienas 5:00 rītā, ir slēgts Rīgas Augusta Deglava tilts. Liela daļa par notikušo acīmredzami sūkstās un bažijās par lielajiem sastrēgumiem Rīgas ielās, taču Linda Leen ir satraukusies par cilvēka dzīvībām, kas ir daudz svarīgāk!

Linda Leen ir ļoti skaidri izteikusies par visu notiekošo situāciju Rīgā, un tas viņu ļoti uztrauc. Lūk, ko viņa paziņoja : “Izskatās, ka plāns ir bijis ne tikai nolaist galvaspilsētu un tās infrastruktūru līdz kliņķim, bet arī patukšot no iedzīvotājiem. Jo kurš, atbraucot šobrīd uz Rīgu, gribētu, roku uz sirds liekot teikt – jā, vēlos nākt šeit dzīvot, strādāt, būt par daļu no šī?

Lasi vēl : Cik tad nepieciešams, lai izdzīvotu? Labklājības ministrija sāks pētīt iztikas minimumu, cik tad cilvēkam vajag!

Satraucošākais šinī visā ir tas, ka reāli neredzi tam galu.. Un visas pārējās jomas un notikumi patiesībā zaudē jebkādu jēgu, ziedojumu vākšana Brīvības pieminekļa izgaismošanai vai ķīviņi par, piemēram, akustisko koncertzāli šķiet tik absurdi situācijā, kad lielākā daļa ielu un tiltu ir mūžīgā remonta vai nu jau- avārijas stāvoklī. Vai cilvēks šeit var justies droši?

Un ne jau kara draudu, kriminālās situācijas vai kādu dabas radītu stihiju dēļ, bet vienkārši un stulbi zaudējot dzīvību pavirši un korumpēti plānotā un celtā pārtikas veikalā vai šķērsojot no vecuma sabrūkošu tiltu,” sociālajā tīklā facebook raksta dziedātāja”

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru