Ļoti skumji! Piedzēries BMW autovadītājs Siguldā uz gājēju pārejas “izdzēš” cilvēka dzīvību!

Ļoti skumji to dzirdēt, tomēr kārtējais piedzēries šoferis ir izraisījis negadījumu, kā rezultātā cilvēks notikuma vietā gājis bojā. Tas viss notika Siguldā un dzīvību zaudēja 25 gadus vecs vīrietis, kurš tika notrieks ar BMW automašīnu un pats trakākais ir tas, ka vīrieša dzīvesbiedre bija blakus un redzēja, kā viņa draugs no milzīgā trieciena tiek aizsviests vairākus metrus uz priekšu.

Dzīvesbiedre ļoti cerēja, ka draugs izdzīvos, tomēr pēc brīža, kad atbrauca mediķi, viņi paziņoja, ka ievainojumi ir tik smagi, ka tie vairs nav savienojami ar dzīvību, tādējādi pasakot, ka vīrietim ir ļoti mazas izredzes…

Lasi vēl : Svarīgas ziņas visiem autovadītājiem, nākuši klajā lieli jaunumi!

Meitene ar savu dzīvesbiedru bija devušies uz veikalu un tad dodoties atpakaļ nācās šķērsot gājēju pārēju, kur piedzēries 22 gadus vecs BMW autovadīājs vienkārši notrieca vīrieti uz Ausekļa ielas. Sieviete ar milzu sāpēm stāstījusi par notikušo brīdi.

Mediķi paziņoja, ka ievainojumi ir raksturojami kā nesavienojami ar dzīvību. Sieviete bija blakus, pilnīgā šokā un lūkojās uz savu dzīvesbiedru, cerēdama, ka ārsti pateiks citu spriedumu un viņam tomēr viss būs kārtībā.

Pēc brīža no automašīnas izkāpa šoferis, kurš streipuļoja un jaunā sieviete izkliedza visas savas dusmas uz viņu, taču tas vairs neatgriezīs dzīvesbiedra dzīvību…

Vīrietim draud cietumsods no 3 – 10 gadiem.

Zemāk redzams pilnais video sižets:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru