Ļoti žēl, bet šīs zodiaka zīmes neprot mīlēt kādu

Cilvēki ir ļoti dažādi, ne vienmēr viss attiecībās notiek kā romantiskās filmās un romānos. Daži cilvēki gluži vienkārši neprot mīlēt šī vārda klasiskajā izpratnē, raksta vadošais portāls Latvijā la.lv

Astroloģijā tādas ir tikai piecas zīmes. Turklāt zodiaka zīmju savstarpējā saderība te nespēlē nekādu lomu un no tā nav atkarīgs, kā cilvēki izrāda savas jūtas. Šie cilvēki viens otram var būt ideāli piemēroti, taču viens no viņiem ir mazāk ārišķīgs, mazāk emocionāls, kā rezultātā no malas citi to uztver kā “viņš mani nemīl”.

Cilvēki, kuriem ir grūti skaļi un spilgti izrādīt emocijas, vienalga var otru darīt laimīgu. Un tā, kuras ir šīs noslēpumainās zodiaka zīmes?

1. Dvīņi

Dvīņi var būt romantiski, viņi var teikt “es tevi mīlu”. Bet patiesībā viņi bieži par to mānās. Dvīņi ir zodiaka zīme, kas visbiežāk krāpj savu partneri. Ja viņi atrod cilvēku, ko patiešām uzskata par savu otro pusīti un vēlas ar viņu saistīt savu dzīvi, tad viņi dara visu, lai attiecības sākumā būtu vētrainas un spilgtas, taču šis “izrāviens” bieži norimstas vēlāk un bieži vien šīs emocijas laika gaitā pat pilnīgi izgaist kā nebijušas.

Dvīņi ir dinamiski, tāpēc viņi reti grib bērnus, kāzas, ierasto rutīnu. Ja jūs viņiem varēsiet nodrošināt katru dienu kā “svētkus”, tad viņi jūs nepametīs. Diemžēl kā jau ikvienās attiecībās par tām jārūpējas ir abiem, jo Dvīņi mīl tikai “saņemt”, nevis dot pretī. Nāksies pierast, ka visi jūsu centieni izdarīt viņiem patīkami tiks uztverti kā pašsaprotami. Dvīņi patiesībā arī baidās no saistībām, tāpēc mūždien meklē atrunas, kāpēc nedarīt vienu vai citu lietu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru