Ļoti žēl, bet šīs zodiaka zīmes neprot mīlēt kādu

2. Mežāzis

Mežāzis ir trijstūris, kam bieži mīlestībai vienkārši nav laika. Ja viņiem tomēr izdodas atrast savu otro pusīti, tad lielu un cītīgu emociju izrādīšanu no viņiem gaidīt nevajadzētu. Šie cilvēki var būt sīkumaini un gluži vienkārši aizmirst, ka viņus mīl. Viņi “aizmirstās” savās privātajās lietās, par tuviniekiem bieži aizmirstot vispār. Mežāži mēdz būt arī līdz riebumam garlaicīgi, tāpēc partnerim nāksies krietni nopūlēties, lai iedegtu uguntiņu.

Pat, ja Mežāzis kādreiz iemīlas, tad par savu partneri rūpējas “cita starpā”. Mīlestības izrādīšanu no otras pusītes uztver kā pienākumu. Ja jūs jau esat precējušies, tad uz jautājumu “kāpēc tu man nepievērs uzmanību”, Mežāzis var atbildēt: “Mēs esam precējušies, vai tad nē?”. Viņi ir arī ietiepīgi, tāpēc ar viņiem nevajadzētu strīdēties, jo uzvarēt viņu ir teju neiespējami. Plus vēl attiecībās ar Mežāzi jūs saņemsiet arī lauvas tiesu negatīvu emociju, jo viņi mēdz arī arī enerģētiskie vampīri.

3. Ūdensvīrs

Viņi dievina būt brīvi un pat attiecībās justies neatkarīgi. Viņiem ir nepieciešama viegla mīlestība bez lielām saistībām. Šie cilvēki vienmēr atbalstīs savu partneri, taču necietīs sliktu attieksmi pret sevi. Mīlēt viņi prot tikai gadījumā, ja pret viņiem izturās ļoti, ļoti labi. Kad rozā briļļu periods tuvojas nobeigumam, Ūdensvīrs pārvēršas par garlaicīgu personu. Šķiet, ka jūs ar viņiem esat precējušies jau vismaz 10 gadus, ka jums ir bariņš bērnu un kredīts bankā.

Ūdensvīri ciena cilvēkus, taču ātri “atsalst”. Ar laiku mīļotais cilvēks viņiem kļūst “pašsaprotama lieta”. Taču izšķirties viņi nevar tikai tāpēc, ka varētu gadīties, ka bez tā otra būs vēl garlaicīgāk un tad viņiem būs žēl. Ūdensvīri savaldzina visbiežāk ar savu harizmu un asprātību, taču to visu kā vējš aizpūtīs jau pēc dažiem mēnešiem kopš jūsu attiecību sākuma.

4. Skorpions

Skorpioni ir auksti un nepieejami, taču tikai tik ilgi, kamēr jūs neatklās pilnībā. Viņiem ir nepieciešams iepazīt cilvēku, pirms viņam atklāties. Pat laulībā viņi bez īpaša iemesla var kļūt “atsvešināti” uz kādu brīdi. Saprast Skorpionus var tikai viņi paši, un arī ne vienmēr. Skorpioni spēj izrādīt jūtas, lai gan, viņu neprognozējamība bieži apkārtējos atgrūž. Lai mīlētu Skorpionu, ir jābūt ļoti pacietīgam cilvēkam.

Skorpionu “izlēcieni” var turpināties bezgalīgi – pat tad, kad jums būs ģimene un bērni. Šie cilvēki ne tuvu nav Dieva dāvana, tāpēc normāli mīlēt jūs, visdrīzāk, viņi nemācēs. Šīs zīmes pārstāvji vairumā gadījumu iemīlas lēni, tāpēc var gadīties, ka brīdī, kad viņi beidzot ir sasnieguši emocionālo briedumu vārdiem “es tevi mīlu”, partneris jau sen ir nokļuvis rutīnas stadijā.

5. Vēzis

Vēži neiemīlās – viņi atrod cilvēku, kurš būtu vislabākajā veidā piemērots ģimenes radīšanai. Šie cilvēki ir salīdzinoši romantiski un interesanti, bet tikai attiecību sākumā. Pēc kāda laika, bet vēl jo vairāk pēc kāzām, viņi atsvešināsies no jums, bet tieši tik daudz, lai tas neietekmētu viņu ieceri par “izdevīgu” ģimeni. Spilgtas emocijas no viņiem jūs nesagaidīsiet, un arī pārlieku garlaicīga jūsu kopdzīve nekļūs. Vēži prot rūpēties par cilvēkiem, bet neprot pa īstam mīlēt.

Vēži šajā ziņā atgādina Mežāžus, jo arī viņiem nepatīk, ka kaut kas notiek spontāni, bet “pēc saraksta”. Pat intīmajā dzīvē Vēži nemīl “pārsteigumus”. Kaisle un emocijas Vēžos mīt dziļi, dziļi, un pa retai reizītei to no viņiem var sagaidīt, kad viņiem ir īpaši labs noskaņojums.

Avots:

Kokteilis.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru