LU Sociālo zinātņu fakultāte rīkos karjeras dienu Valmierā “Nāc pie prāta!”

Šāds nedaudz izaicinošs sauklis šoreiz lietots nevis pārnestā nozīmē, aicinot kādu atjēgties un sākt dzīvot citādi, bet gan tiešā – nākt uz tikšanos ar Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) spožākajiem prātiem.

18. janvārī plkst. 15.00 Valmieras integrētajā bibliotēkā notiks Sociālo zinātņu karjeras dienas, lai stāstītu, kādas studijas iespējas piedāvā LU SZF. Šajā reizē ne tik daudz koncentrēsimies uz studiju kursiem un programmām, kā izstāstīsim, ko nozīmē studēt? Kādas rakstura īpašības un intereses jūs var padarīt par lielisku sociālo zinātņu jomas studentu un nedaudz ieskicēsim, kur šīs zināšanas būs pielietojamas nākotnē. Kādas durvis tās paver un darba iespējas piedāvā.

SZF tikšanās reizē pārstāvēs tās dekāns profesors Juris Rozenvalds un politikas zinātņu nodaļas profesore Žaneta Ozoliņa. Līdzās viņiem esam aicinājuši arī esošos studentus. Viņi izstāstīs, ko patiešām nozīmē studēt un kāda ir SZF studentu dzīve. Kā arī esam uzrunājuši sarunā piedalīties mūsu absolventus un nu jau doktorantus: Latvijas Radio personību Kārli Dagili un Sociālo un politisko pētījumu institūta konsultanti Aneti Butkēviču, kas izstāstīs, cik un vai noderīgas ir studiju laikā iegūtās zināšanas. Nozares profesionāļu sarunā pārstāvēs Elīna Vītola un Inga Gravele, kas pēc SZF beigšanas šobrīd veiksmīgi strādā Valmieras bibliotēkā.

Uz tikšanos 18.janvārī Valmieras integrētajā bibliotēkā gaidām visus, kam interesē aktīvi sekot un līdzdarboties sabiedrības dzīvē un jo īpaši vidusskolas pēdējo klašu skolēnus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru