Lūk, ko Dievs teica katrai zodiaka zīmei!

Tev, Auns, 

Es dodu tev sēklas, kuras tev pašam būs jāiestāda. Katra no sēklām, kuru iestādīsi palīdzēs tev grūtā situācijā. Tu būsi pirmais, kurš būs apveltīts ar asu prātu un atmiņu, tādēļ izmanto to lietderīgi! Tev pasaulē ir jānes mīlestība, nevis sāpes!

…. Auns lēnītēm atkāpās atpakaļ rindā.

Tev, Vērsi,

Es tev dodu spēku un patiešām lielu gribasspēku. Izmanto to gudri! Tu nedrīksti atmest ar roku nevienai situācijai, kuru esi iesācis. Tev nevajadzētu ņemt vērā visus skauģus, kas stāsiem tavā ceļā – dodies uz savu mērķi un nekādā gadījumā nepadodies!

…. Un Vērsis atkāpās savā vietā.

Tev, Dvīni,

Es dodu atbildes bez jautājumiem. Tev ir jānes cilvēkiem sapratne par to, ko viņi redz sev apkārt. Es tevi apveltīšu ar zināšanām, ar kuru palīdzību tev ir jāpalīdz apkārtējiem cilvēkiem saprast to ko viņi nespēj.

…. Un Dvīnis strauji ieņēma savu vietu.

Tev, Vēzi, 

Tev dodu uzdevumu palīdzēt cilvēkiem izprast savas emocijas un jūtas. Mana misija tev ir, izsaukt cilvēkos smieklus un asaras, lai viņi to justu no dvēseles dziļumiem. Nedari cilvēkiem pāri, bet gan palīdzi!

…. Vēzis lēniem solīšim devās uz vietu.

Tev, Lauva, 

Dodu tev iespēju visai pasaulei parādīt manu radošo pusi. Taču tev ir jābūt uzmanīgam ar lepnumu un vienmēr ir jāatcerās, ka šis radošums ir mans nevis tavs. Ja šo jūs aizmirsīsiet, tad cilvēki sāks negatīvi attiekties pret jums. Darbs ko dodu jums, atnesīs daudz prieka, ja izpildīsiet to labi. Dodu jums godaprāta spēku.

…. Lauva aiztipināja rindas galā.

Tev, Jaunava, 

Tev ir jāmaca cilvēkiem izprast viņu vājības un norādīt uz kļūdām, kuras tiek pieļautas, lai tās vairāk neatkārtotos. Tev dodu spēju attīrīt cilvēka enerģiju. Izmanto to labi!

…. Un Jaunava atgriezās savā vietā.

Jums, Svari, 

Tev dodu sarežģītu misiju – tev ir jāmāca cilvēkiem justies vainīgiem par paša kļūdām. Šādi tu viņiem iemācīsi atvainoties un žēlumu. Apvelti visus cilvēkus ar mīlestību, dāvā viņiem to!

…. Un Svari atkāpās.

Tev, Skorpion, 

Dodu ļoti grūti uzdevumu. Tev būs jāizprot otra cilvēka prāts, jāieskatās tajā līdz pat dvēseles dziļumiem. Daudz reizes jums būs sāpīgi, par to ko tu tur ieraudzīsi. Nevēli cilvēkiem ļaunu, bet gan izproti viņus! Jums ir jāprot cilvēkus saprast tik labi kā dzīvniekus. Jūs cīnīsieties ar dzīvnieka instinktu sevī, ka aizmirsīsiet savu mērķi, tādēļ esi vienmēr modrs!

…. Un Skorpions atkāpās atpakaļ.

Tev, Strēlniek, 

Tev ir jāliek cilvēkiem smieties un izbaudīt pozitīvo enerģiju, kas nāk no viņiem pašiem. Caur smiekliem tev ir jādod cilvēkiem cerību grūtā brīdī. Tu dzīvē daudz ko sasniegsi, ja ticēsi saviem spēkiem!

…. Un Strēlnieks atkāpās.

Tev, Mežāzi, 

Tev lieku cilvēkiem iemācīt būt čakliem un strādīgiem. Iemāci viņiem iziet cauri smagam darbam, lai viņi justu lielāku atvieglojuu par padarīto darbu.

 

…. Un Mežāzis aizgāja uz vietu.

Tev , Ūdensvīr, 

Tev ļauju ieskatīties nākotnē, lai tu spētu cilvēkus mudināt uz pareizu lēmumu pieņemšanu. Jūs jutīsiet vientulību, bet tad atcerieties par mani un dāvājiet Mīlestību apkārtējiem. Ļauj cilvēkiem justies brīvi!

…. Un Ūdensvīrs aizgāja.

Jums, Zivis, 

Dodu pašu grūtāko uzdevumu no visiem. Es lieku jums savākt visas pasaules skumjas un nogādāt tās man. Sāpes, kuras jūs jutīsiet ir daļa no manis un mana uzdevuma, kas tiek dots tieši jums. Jums ir jādod cilvēkiem grūtības, lai viņi saņemtu spēkus un tiktu tam pāri. Es apveltu jūs ar īpašu dāvanu – saprast mani. Jūs būsiet vienīgais, kas spēs mani izprast kā neviens.

…. Un Zivis nostājās vietā.

Tad bērni aizgāja katrs pildīt savu uzdevumu, lai spētu saņemt savu īpašo dāvanu.
Avots: yesale.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru